Цей собака так полюбляє дивитися мультики, що забороняє господарю перемикати канал (ВІДЕО)

Багато песиків люблять проводити час разом зі своїми господарями. Цей собака не лише дивиться мультики з хазяйкою, а й не дає їй перемкнути канал. Побачити кумедне відео ви можете далі у статті.

Героїня цього справді вірусного відео – шестирічна австралійська вівчарка Сідні, що живе зі своїми господарями у штаті Флорида в США. Ця пухнаста красуня любить бігати, гратися та лежати перед телевізором.

Сідні особливо сильно любить переглядати мультики. На відео, напевно, її улюблений – “Пригоди Міккі Мауса”, – тому вона так не хоче, щоб господиня перемикала канал.

Пес не дає перемикати канал, коли по телевізору йдуть мультики
Пес не дає перемикати канал, коли по телевізору йдуть мультики

Так, як тільки власниця Сідні сказала, що не хоче дивитися пригоди Міккі Мауса та запропонувала вимкнути телевізор, собачка одразу ж кинулася до пульта і міцно тримала його в роті, після чого заховала під себе. Мережу розсмішила така реакція на бажання Сідні дивитися мультики. А власниця особливо не була проти, щоб собака насолодилася мультфільмом – навіть не намагалася відібрати пульт.

Всі в коментарях захоплюються кмітливості собаки, адже це справді дивовижно – як вона зі слів хазяйки зрозуміла, що та намагається вимкнути її улюблений мультфільм. У коментарях до відео одна користувачка написала, що це собака її сестри – і вона ніби стає дитиною, коли діло доходить до перегляду телебачення. Напевно, вся родина господарів Сідні знає, що вона полюбляє мультики.

Австралійська вівчарка – надзвичайно товариська та розумна порода собак. Вони дуже прив’язуються до своїх господарів, тому ідеально підходять людям, що живуть за містом і більшість часу проводять вдома. Також песики цієї породи стануть чудовими шукачами, рятувальниками та поводирями. Особливо сильно полюбилася ця порода сім’ям із дітьми – австралійські вівчарки із задоволенням граються з малюками, при цьому стежать за безпекою усіх членів родини.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?