Цей собака так полюбляє дивитися мультики, що забороняє господарю перемикати канал (ВІДЕО)

Багато песиків люблять проводити час разом зі своїми господарями. Цей собака не лише дивиться мультики з хазяйкою, а й не дає їй перемкнути канал. Побачити кумедне відео ви можете далі у статті.

Героїня цього справді вірусного відео – шестирічна австралійська вівчарка Сідні, що живе зі своїми господарями у штаті Флорида в США. Ця пухнаста красуня любить бігати, гратися та лежати перед телевізором.

Сідні особливо сильно любить переглядати мультики. На відео, напевно, її улюблений – “Пригоди Міккі Мауса”, – тому вона так не хоче, щоб господиня перемикала канал.

Пес не дає перемикати канал, коли по телевізору йдуть мультики
Пес не дає перемикати канал, коли по телевізору йдуть мультики

Так, як тільки власниця Сідні сказала, що не хоче дивитися пригоди Міккі Мауса та запропонувала вимкнути телевізор, собачка одразу ж кинулася до пульта і міцно тримала його в роті, після чого заховала під себе. Мережу розсмішила така реакція на бажання Сідні дивитися мультики. А власниця особливо не була проти, щоб собака насолодилася мультфільмом – навіть не намагалася відібрати пульт.

Всі в коментарях захоплюються кмітливості собаки, адже це справді дивовижно – як вона зі слів хазяйки зрозуміла, що та намагається вимкнути її улюблений мультфільм. У коментарях до відео одна користувачка написала, що це собака її сестри – і вона ніби стає дитиною, коли діло доходить до перегляду телебачення. Напевно, вся родина господарів Сідні знає, що вона полюбляє мультики.

Австралійська вівчарка – надзвичайно товариська та розумна порода собак. Вони дуже прив’язуються до своїх господарів, тому ідеально підходять людям, що живуть за містом і більшість часу проводять вдома. Також песики цієї породи стануть чудовими шукачами, рятувальниками та поводирями. Особливо сильно полюбилася ця порода сім’ям із дітьми – австралійські вівчарки із задоволенням граються з малюками, при цьому стежать за безпекою усіх членів родини.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.