Один факт, як власноруч прикрасити вікна вдома до Нового року та інших свят. Прості та доступні ідеї

Багато хто в процесі підготовки до різдвяних і новорічних свят жадає прикрасити й вікна в своїй оселі. Ми відібрали найкращі та найбільш доступні способи прикрасити вікно до Нового 2024 року.

Навіть у такий час відчувається святковий настрій, адже наближається Новий, 2024 рік, що пророкує нам багато добрих подій. Саме час думати про те, як прикрасити свою оселю – та не варто обмежуватися однією лише ялинкою.

Як прикрасити вікно на Новий 2024 рік

Можна згадати шкільні роки та прикрасити вікна чи будь-який інший куточок у домі паперовими сніжинками. Треба вирізати квадрат із білого паперу, скласти його в кілька разів, намалювати бажаний візерунок та акуратно вирізати. В інтернеті безліч шаблонів сніжинок – ви точно знайдете той, що буде вам до смаку.

Чим і як прикрасити вікна до Нового 2024 року: прості та доступні способи

Один з найекономніших та найефектніших способів прикрасити своє вікно – це розмалювати його. Можна дати волю фантазії, використовуючи фарби (гуашеві чи вітражні), зубну пасту, або ж трафарети та штучний сніг у балончику. Можна зроблені попереднім способом сніжинки використати як трафарети, і розпилити по їх контуру сніг чи зубну пасту.

Чим і як прикрасити вікна до Нового 2024 року: прості та доступні способи

Також не зайвим буде прикрасити підвіконня – достатньо поставити на ньому підсвічник, покласти ялинкову гілку чи створити цілу композицію. Також можна виставити новорічні фігурки – порцелянові “хатиночки”, сніжні кулі, та викласти гірлянду. Найкреативніші господині додають ще ялинкові прикраси до гілок, сушені чи свіжі ягоди та фрукти. Можете не обмежуватися підвіконням всередині оселі – назовні такі прикраси виглядають не менш казково.

Чим і як прикрасити вікна до Нового 2024 року: прості та доступні способи
Чим і як прикрасити вікна до Нового 2024 року: прості та доступні способи

Можете також зробити тематичну вазочку для ялинкової гілочки, зафарбувавши білою гуашшю звичайну скляну пляшку (чи банку) та прикрасивши її намистинами, мереживною стрічкою та перлинами. Також можете поскладати новорічні іграшки до вази, зробивши цікаву небанальну декорацію.

Чим і як прикрасити вікна до Нового 2024 року: прості та доступні способи

Нові статті

Схожі статті

Ремонтував будинок 20 років: чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім Харман – 68-річний мешканець Великої Британії, який до виходу на пенсію працював теслею. Він майже 20 років прожив у орендованому старому маєтку та вклав в його відбудову 32 тисячі доларів.

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла