Як швидко зняти гель-лак вдома: 5 кроків для ідеального результату без пошкодження нігтьової пластини

Щоб зняти гель-лак, не обов'язково звертатися до манікюрниці. Все можна чудово зробити вдома. Тільки діяти слід за інструкцією, щоб і покриття позбутися, і нігті не зіпсувати.

Існує кілька способів позбутися від селевого покриття. Найдоцільніше скористатися звичайною фольгою, в якій запікається м’ясо в духовці. Безворсові серветки замініть ватяними дисками, розрізавши навпіл і ще раз навпіл.

Звичайний змив для нігтів із легкістю стане заміною спеціальному ремуверу. Засіб бажано брати без ацетону в складі, оскільки тримати доведеться 15 хвилин, і нігтьова пластина може витончитися.

Як зняти гель-лак у домашніх умовах

Ватні диски розріжте на 4 частини. Якщо нігті дуже довгі, можливо, знадобляться не четвертинки, а половинки, адже вони мають покриватися повністю. Ще краще вирізати їх за формою нігтя. Фольги знадобиться 10 шматочків. Вони мають обертати крайню фалангу пальця.

Беріть шматочок диска, вмочайте у підготовлену рідину для зняття лаку. Накладайте на ніготь. Зафіксуйте фольгою. Зробіть так з усіма пальцями. Якщо у вас є силіконові ковпачки, можна обійтися без фольги.

Як зняти гель-лак у домашніх умовах

Вони підходять для багаторазового використання. Треба витримати не менше 15 хвилин. Час від часу масажуйте нігті, щоб рідина проникала якомога глибше в покриття.

Зніміть фольгу з одного пальця, зачепіть диском, щоб зняти якомога більше гелю. Решту зніміть за допомогою абрикосової палички. Робіть усе швидко, допоки покриття знову не застигло. Можливо, доведеться трішки попрацювати пилочкою для нігтів.

Знімайте наступний ковпак і робіть ту ж процедуру. Нанесіть на кутикулу живильний крем. Зробіть легкий масаж і зробіть вітамінізовану маску. Після всіх процедур покрийте нігті лікувальним прозорим лаком і походіть так кілька днів.

Нові статті

Схожі статті

Цибульська зізналася, що українські артисти заробляють менше, ніж повинні: “У людей немає звички платити”

Ольга Цибульська підняла тему творчих заробітків в Україні. Чому на думку співачки артисти заробляють у нас менше, ніж повинні і не можуть побудувати карʼϵру — дізнайтесь про це просто зараз.

Точнісінька копія мами: Анастасія Приходько показала рідкісні фото зі своєю старшою донькою Наною

Відома співачка Анастасія Приходько опублікувала у своїх соціальних мережах світлини зі своєю 14-річною донькою: як виглядає Нана та чим займається?

Христина Решетнік вдало сходила на шопінг: 4 стильних образи багатодітної мами для весни 2024 року

Весна – ідеальний час для оновлення гардеробу. Тому Христина Решетнік пішла на шопінг по магазинах. Які речі обрала на весну дружина Григорія Решетніка — дивіться в добірці від "Один Факт".

У Камалії з’явилася конкурентка там, де не чекали: Настю Каменських назвали українською Леді Гагою

Настя Каменських не втомлюється просувати свою композицію "Молоко". Найбільше повелися на веселий ритм відвідувачі ТікТоку. Натомість підписники Інстаграму переважно хейтять співачку.