Три продукти, які стануть чудовою альтернативою хлібу в котлетах — і смачні вийдуть, і не розваляться

Котлети, приготовані за класичним рецептом, містять не тільки м'ясний фарш, але й хліб. Якщо його під рукою нема хліба — додайте у фарш альтернативні продукти. Які саме — розповідає "Один Факт".

Класичний рецепт м’ясних котлет містить в собі хліб. Іноді цього інгредієнту під рукою не опиняється. В такому випадку шеф-кухарі та досвідчені кулінари радять використовувати альтернативні продукти. “Один Факт” розповідає, чим саме можна замінити звичайний хліб у котлетах.

Як приготувати соковиті котлети в домашніх умовах
Як приготувати соковиті котлети в домашніх умовах

Існує три продукти, які відмінно впораються із заміною хліба в котлетах. По-перше, хочемо звернути увагу читачів на думку професійних шеф-кухарів. Вони кажуть, що вводити до м’ясного фаршу хліб просто немає потреби, якщо туди вже додана подрібнена ріпчаста цибуля.

Цибуля додає котлеткам необхідних смакових властивостей, аромату і консистенції. Щоб котлетки не розвалювались на пательні, достатньо додати до фаршу необхідну кількість ріпчастої цибулі.

Вівсяні пластівці стануть чудовою альтернативою хлібу у м'ясному фарші
Вівсяні пластівці стануть чудовою альтернативою хлібу у м’ясному фарші

Другий продукт, який можна додати до м’ясного фаршу на котлети – манна крупа. Саме вона вважається ідеальною крупою для приготування м’ясних котлет. Саме така крупа забезпечує фаршу оптимальну консистенцію. Манна крупа добре тримає форму котлет та зовсім не псує їх смак. Завдяки манній крупі досягається ідеальна консистенція, а котлети не розвалюються на пательні.

Після додавання манної крупи слід дати фаршу постояти приблизно 15 хвилин. Цього часу буде достатньо для того, щоб манка почала працювати і виробляти клейкі речовини.

Замість хліба у фарш на котлети можна додати манну крупу
Замість хліба у фарш на котлети можна додати манну крупу

Третій продукт, який можна додати до котлеток замість хліба – це вівсяні пластівці. Вони стануть чудовою альтернативою і повноцінною заміною хлібному компоненту. Щоб зробити фарш на котлети, можна використати пластівці, які не потребують варіння (пластівці швидкого приготування). Їх достатньо розмочити в молоці, а потім — додати до м’ясного фаршу. Готова страва вийде навіть смачнішою, аніж при додаванні звичайного хліба.

 

Нові статті

Схожі статті

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.

Щаслива Камалія радіє подвійному поповненню в родині: “Найкращий подарунок, який могла подарувати мені доля”

Українська Леді Гага Камалія сьогодні, 6 вересня – розповіла про подвійний привід для радості. В її родині 11 років тому народились дві чарівні принцеси, дві донечки-близнючки, Арабелла та Мірабелла.