Один факт, як приготувати смачне мандаринове морозиво в домашніх умовах: покроковий рецепт

Сезон зимових свят асоціюється з мандаринами. Але коли ви не встигаєте доїсти цитрусові, і вони от-от зіпсуються – саме час приготувати незвичне і дуже смачне морозиво. Рецепт далі у статті.

Впевнені, якщо у вас є дітлахи – вони з радістю поласують морозивом навіть узимку. До речі, це робити безпечно – лікарі переконані, що холодним морозивом можна навіть знімати больові відчуття у горлі при застуді. А щодо саме цього десерту – ви будете спокійно дозволяти його дітям, адже знаєте, що приготували це морозиво власноруч – із натуральних та безпечних інгредієнтів. Ми поділимося простим та смачним рецептом морозива з мандаринів, яке точно сподобається і дорослим, і малюкам.

Інгредієнти для морозива з мандаринів:

  • 500 грамів зернистого кисломолочного сиру;
  • 5 середних мандаринів;
  • 60 грамів цукру;
  • пакетик ванільного цукру;
  • форми для морозива або лоточок.
Кулінари розповіли, як власноруч приготувати морозиво з мандаринів
Кулінари розповіли, як власноруч приготувати морозиво з мандаринів

Покроковий рецепт домашнього мандаринового морозива:

Спочатку необхідно очистити мандарини від шкірки. Наступним кроком перебиваємо кожну дольку в блендері та проціджуємо сік через марлю чи ситечко. Або ж ви можете очистити індивідуальні дольки та перебити м’якоть у блендері – так буде більш насичений смак і приємніша текстура. Слідкуйте, щоб до морозива не потрапили кісточки.

Далі до чистого блендера відправляємо сир, цукор, ванільний цукор і мандариновий сік, збиваємо до однорідності. Якщо текстура надто густа – додайте молоко та знову перезбийте до однорідності.

Заливаємо морозиво у форми чи лоточок і відправляємо до морозилки на 4-5 годин, а краще – на ніч. Якщо ви використовуєте індивідуальні формочки – перед подачею погрузіть їх у теплу воду на кілька секунд. Проте старайтеся зробити це обережно, щоб вода не потрапила на саме морозиво.

Можете смакувати це морозиво просто так, або прикрасити його збитими вершками чи гілочкою свіжої м’яти. Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?