“Головне кохання мого життя”: 48-річна Наталія Могилевська пригадала перший шлюб, в якому пробула рік

Наталія Могилевська доволі багато з ким крутила романи, але також у неї було два офіційних шлюби та першим її чоловіком був Дмитро Чалий - як він виглядає та що про нього відомо?

Наталія Могилевська відома не лише своїми популярними хітами, але й насиченим особистим життям. Співачка завжди була відкрита щодо численних романів і короткотермінових стосунків, які мали місце в її житті. Проте мало хто знає, що Могилевська мала досвід шлюбу, який відбувся майже 20 років тому.

Її обранцем став київський бізнесмен Дмитро Чалий. Весільна церемонія була справжнім святом розкоші, яке відзначалося в Маріїнському палаці. Після урочистої події молодята вирушили у медовий місяць до Парижа, що додало романтики їхній історії.

Наталія Могилевська розповіла про свій перший шлюб з Дмитром Чалим
Наталія Могилевська розповіла про свій перший шлюб з Дмитром Чалим

Наталія неодноразово згадувала в інтерв’ю, що Дмитро Чалий був важливим коханням у її житті. Вони мріяли про спільне майбутнє, планували дітей та сподівалися бути разом до кінця життя. Однак їхні плани не здійснилися, і вже через рік після весілля стосунки завершилися розлученням. За словами співачки, причина розставання полягала в нерегульованій кризі, яку вони не змогли подолати.

Наталія Могилевська розповіла про свій перший шлюб з Дмитром Чалим
Наталія Могилевська розповіла про свій перший шлюб з Дмитром Чалим

Наталія Могилевська, яка раніше перебувала у шлюбі з Дмитром Чалим, відкрито говорить про те, як вони з чоловіком дуже прагнули стати батьками, але не змогли досягти цієї мети. Співачка вважає, що їхнє невміння зачати дитину було наслідком сильного стресу, що, у свою чергу, сприяло розпаду їхньої родини. Вона зазначає, що цей стрес став одним з основних чинників, які зруйнували їхні стосунки.

Також Наталія Могилевська розповідає про інші проблеми у стосунках з колишнім чоловіком. Під час їхнього шлюбу співачка перебувала на піку кар’єри і витрачала значну частину свого часу на роботу. В той же час Дмитро Чалий прагнув домашнього комфорту та сімейного затишку, що призвело до розбіжностей у їхніх поглядах на життя.

Наталія Могилевська та її другий чоловік Єгор Долінін
Наталія Могилевська та її другий чоловік Єгор Долінін

Після розлучення з Чалим, співачка вступила у серйозні стосунки з підприємцем Єгором Долініним. Могилевська перебувала з ним у цивільному шлюбі та виховувала трьох його доньок. В цей період вона також намагалася завагітніти, але її спроби не мали успіху, і вона не змогла досягти бажаного результату.

Нові статті

Схожі статті

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?