Цей салат “Вечірній” замінить усі вечері: ситна страва, яку треба готувати з добавкою. Рецепт з “нічого”

Якщо треба дуже швидко нагодувати родину, зробіть салат "Вечірній". У ньому присутні білок, йод та інші необхідні компоненти. До того ж він дуже смачний. Можна використовувати як основну страву.

Вам знадобиться:

  • 250 г морської капусти;
  • 1 свіжий огірок;
  • 100 г зеленого горошку;
  • 1 варене яйце;
  • 10 г зеленої цибулі;
  • 3 ст.лож. майонезу.
Салат Вечірній з морської капусти

Салат “Вечірній” можна застосовувати, коли пізно повернулися з роботи й треба з’їсти щось не дуже важке перед сном. Яйце бажано зварити завчасно, щоб було охолодженим. Морську капусту придбайте вже готову, консервовану, або ж зробіть із сухих водоростей.

Салат Вечірній з морської капусти

Якщо огірок надто великий, візьміть лише половинку овочу. Майонез бажано мати домашній, а не магазинний. Якщо хочете, щоб страва була абсолютно корисною, замініть цей соус на олію з лимонним соком.

Морську капусту та зелений горошок відкиньте на сито, щоб позбутися зайвої рідини. Огірок промийте, обсушіть паперовим рушником, відріжте кінчики. Наріжте овоч дрібними кубиками.

Салат Вечірній з морської капусти

Варене холодне яйце обчистьте й наріжте кубиками. Якщо хочете, щоб салат був ситнішим і смачнішим, можете взяти не одне, а два яйця. Зелену цибулю промийте під краном, обсушіть. Наріжте дрібними шматочками. За бажанням можете додати у страву ще й ріпчасту чи фіолетову цибулю.

Салат Вечірній з морської капусти

Викладіть морську капусту та зелений горошок у салатник. Додайте подрібнені інгредієнти. Якщо бачите, що водорості занадто довгі, можете порізати їх на менші шматочки.

Морська капуста вже містить сіль. Те ж саме і з майонезом, тому соліть салат “Вечірній” по мінімуму. Втім, орієнтуйтесь на власний смак. Можете взагалі не додавати солі. Заправте майонезом і можете кликати рідних на вечерю.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?