Цей салат “Вечірній” замінить усі вечері: ситна страва, яку треба готувати з добавкою. Рецепт з “нічого”

Якщо треба дуже швидко нагодувати родину, зробіть салат "Вечірній". У ньому присутні білок, йод та інші необхідні компоненти. До того ж він дуже смачний. Можна використовувати як основну страву.

Вам знадобиться:

  • 250 г морської капусти;
  • 1 свіжий огірок;
  • 100 г зеленого горошку;
  • 1 варене яйце;
  • 10 г зеленої цибулі;
  • 3 ст.лож. майонезу.
Салат Вечірній з морської капусти

Салат “Вечірній” можна застосовувати, коли пізно повернулися з роботи й треба з’їсти щось не дуже важке перед сном. Яйце бажано зварити завчасно, щоб було охолодженим. Морську капусту придбайте вже готову, консервовану, або ж зробіть із сухих водоростей.

Салат Вечірній з морської капусти

Якщо огірок надто великий, візьміть лише половинку овочу. Майонез бажано мати домашній, а не магазинний. Якщо хочете, щоб страва була абсолютно корисною, замініть цей соус на олію з лимонним соком.

Морську капусту та зелений горошок відкиньте на сито, щоб позбутися зайвої рідини. Огірок промийте, обсушіть паперовим рушником, відріжте кінчики. Наріжте овоч дрібними кубиками.

Салат Вечірній з морської капусти

Варене холодне яйце обчистьте й наріжте кубиками. Якщо хочете, щоб салат був ситнішим і смачнішим, можете взяти не одне, а два яйця. Зелену цибулю промийте під краном, обсушіть. Наріжте дрібними шматочками. За бажанням можете додати у страву ще й ріпчасту чи фіолетову цибулю.

Салат Вечірній з морської капусти

Викладіть морську капусту та зелений горошок у салатник. Додайте подрібнені інгредієнти. Якщо бачите, що водорості занадто довгі, можете порізати їх на менші шматочки.

Морська капуста вже містить сіль. Те ж саме і з майонезом, тому соліть салат “Вечірній” по мінімуму. Втім, орієнтуйтесь на власний смак. Можете взагалі не додавати солі. Заправте майонезом і можете кликати рідних на вечерю.

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.