Прості та найсмачніші. Як швидко підсмажити кабачки кружальцями з часничком: на цей запах і сусіди зійдуться

Ви витратите максимум 10 хвилин вашого часу та отримаєте смачний перекус: рецепт кабачків з часником, від якого будуть в захваті всі ваші гості.

Кабачки – це одна з найулюбленіших овочевих страв, які можуть бути приготовані різними способами. Одним з найпростіших і найсмачніших способів їх підготовки є смаження кабачків кружальцями з додаванням часничка. Щоб приготувати кабачки смажені кружальцями з часниковим соусом, спочатку треба підготувати всі необхідні інгредієнти.

Інгредієнти:

  • кабачки — 2 шт.
  • борошно
  • олія
  • кріп
  • часник — 3 зубчики
  • сіль, перець — щіпка
  • оцет — 1 ч. л.
  • цукор — 1 ч. л. без гірки

Спершу кабачки потрібно трішки посолити і залишити на 10 хвилин, щоб зійшов зайвий сік. Під час цього часу можна підготувати соус. Для цього в невеликій ємності потрібно змішати дрібно нарізаний часник, сіль, перець, оцет і цукор. Перемішайте ці інгредієнти до однорідної маси, перевірте смак соусу і, за необхідності, додайте більше часнику, спецій, оцту чи цукру, щоб досягти бажаного смаку.

Кулінари поділились лайфхаком, як швидко підсмажити кабачки з часником. Фото з YouTube-каналу @GalyaKurpikova
Кулінари поділились лайфхаком, як швидко підсмажити кабачки з часником. Фото з YouTube-каналу @GalyaKurpikova

Для початку, треба насипати борошно в неглибоку тарілку. Після цього потрібно розігріти пательню з олією на середньому вогні, щоб приготувати кабачки. Після цього кабачки слід обваляти в борошні і смажити на розігрітій олії до золотистого кольору. Після смаження кабачки можна викласти на паперові рушники, щоб зняти зайву олію.

Кулінари поділились лайфхаком, як швидко підсмажити кабачки з часником. Фото з YouTube-каналу @GalyaKurpikova
Кулінари поділились лайфхаком, як швидко підсмажити кабачки з часником. Фото з YouTube-каналу @GalyaKurpikova

Готові кружальці складаються шарами у зручну ємність та помастивши кожний шар соусом. Ті, хто не люблять оцет, можуть просто посипати шари подрібненим часником. Готові кабачки можна подавати гарячими з підготовленим раніше часниковим соусом, який надає страві ароматний запах і смак, з яким і ваші сусіди обов’язково зійдуться за столом.

Кабачки, які підсмажуються кружальцями з часничком, стають ідеальним вибором для швидкої та смачної страви. Завершальним акордом є посипання готових кабачків дрібно нарізаним кропом, що додає страві свіжість та аромат. Цей простий рецепт з часничком не лише задовольняє гостей, але і манить запахом, який не залишить байдужим навіть сусідів.

Нові статті

Схожі статті

Результат вас вразить: навіщо сипати соду у пральну машину та що від цього буде – найдієвіший спосіб

Якщо хочете, щоб ваш одяг виглядав як новий та був свіжим, рекомендуємо спробувати один дієвий метод: навіщо додавати соду до вашої пральної машини?

Прожили разом майже 42 роки, але діточок не мали: історія кохання берегині української пісні Раїси Кириченко

Раїса Корж (Кириченко) — українська співачка і народна артистка української РСР. В її особистому житті був один чоловік — баяніст Микола Кириченко. Разом вони створили творчий і родинний союз.

Так ось, як вона виглядає – всі карти розкриті: 58-річний Віктор Павлік вперше показав свою тещу (ФОТО)

Віктор Павлік не соромиться демонструвати своє особисте життя на публіку та завжди щирий зі своєю аудиторією, зокрема не приховує свої відносини з тещею: як виглядає жінка та чим займається?

48-річна Наталія Могилевська публічно звернулась до чоловіка та зізналась, чому у неї є бажання мати родину

Наталія Могилевська звернулась до чоловіка Валентина та висловила йому вдячність за те, що він надихнув її на одну річ - про що йдеться? Подробиці.