Тимур Мірошниченко вирішив усиновити дитину: які перепони стали на цьому благородному шляху у ведучого

З початком війни й появою великої кількості сиріт багато хто зі знаменитостей заговорив про усиновлення згорьованих малюків. Ведучий Тимур Мірошниченко став одним із таких людей. Але на шляху до благородної справи виникли певні труднощі.

Коли Юрій Горбунов прохопився, що бажає усиновити дівчинку-сироту, дружина Катя Осадча не відмовила, наголосивши, що це потрібно зробити після перемоги. Тимур Мірошниченко з дружиною не стали чекати закінчення бойових дій і взялися до рішучих дій вже зараз.

Подружжя Мірошниченків збирається всиновити дитину

Для подружжя було неважливо, хто це буде – хлопчик чи дівчинка. Вони готові прийняти маля в родину і любити, як рідних дітей. Щоправда, таки виник пріоритет. Майбутні усиновителі побачили в мережі світлину хлопчика, який припав їм до вподоби. Тож взялися до усунення бюрократичних перепон.

Тимур Мірошниченко мріє про ще двох дітей

Виявилося, що система усиновлення в нашій державі надто складна. Слід збирати купу документів, оббігати чимало інстанцій. Тож Мірошниченки не певні, що поки все оформлять, зможуть забрати до себе додому саме вподобане хлоп’я.

Тимуру й Інні було прикро дізнатися, що дітей, які втратили батьків через бойові дії, ще й досі не поставили в чергу на усиновлення. Як виявилося, охочих надати постраждалим від російської агресії діткам власний дім і свою любов, чимало. Але відповідні служби мають суворо дотримуватися букви закону, щоб бідолашки не потрапили в погані родини, а дійсно знайшли люблячих батьків.

У Мірошниченків підростають двоє власних діточок – Мія і Марк. Тимур з Інною побралися 6 років тому. За рік на світ з’явилася донечка, а ще через 2 роки сім’я поповнилася синочком. Та батьки хочуть мати багатодітну родину, мріючи принаймні про чотирьох малюків. Можливо, згодом Інна народить ще раз. А поки бажають надати пристойні умови життя сироті, батьків якої вбито на війні.

Нові статті

Схожі статті

Багата мама української Леді Гаги з модною стрижкою боб-каре поряд з донькою виглядаϵ, як старша сестра

Українська Леді Гага Камалія показалася поряд із рідною мамою і подарувала їй розкішний букет троянд з нагоди свята, дня Матері. Ці дві красуні поряд виглядають, немов 2 сестри.

Як прибрати бурʼяни без прополки: скористайтесь цими порадами і спину на городі можна не гнути

Бурʼяни на городі у весняний та літній період стають справжньою перепоною для багатьох дачників. "Один факт" розповість, які існують способи їх прибрати, окрім прополювання.

Фінал Євробачення 2024: на якому каналі подивитись трансляцію конкурсу і під яким номером виступить Україна

Фінал Євробачення 2024 пройде вже сьогодні пізно ввечері – у містечку Мальме (Швеція). "Один факт" назве точний час події та які канали будуть транслювати конкурс наживо. Дізнайтесь деталі далі.

Сукня, пінетки, крижма: Лілія Ребрик показала, як готуϵться до хрестин маленької донечки Аделіни

Лілія Ребрик народила третю донечку Аделіну два місяці тому. І ось, через тиждень після Великодня дівчинку похрестили. Як щаслива матуся готувалась до урочистої події — покаже "Один Факт".