Один факт і три цікавих легенди про ведучу Машу Єфросиніну та волонтера Сергія Притулу, які не підтвердилися

Відомі люди зазвичай мають не лише численну армію шанувальників, але й чимало недоброзичливців. Маша Єфросиніна та Сергій Притула не стали винятком з правила. Дізнаймося, що із розповсюдженої про них інфи є правдою, а що явною брехнею.

Маша Єфросиніна пила настоянку для схуднення

Всі знають, що ведуча раніше була дівчиною в тілі, а потім значно схудла. От шахраї і скористалися цим, підробивши сторінку зірки в Інстаграмі. Виставили фото Маші до схуднення і зараз, сповістивши, що таких разючих результатів вона досягла завдяки настоянці від тітоньки Ані.

Коли знайомі стали цікавитися в Єфросиніної, чи це правда, знаменитість була в шоку. А Сергій Притула у відповідь пригадав історію, як аферисти від його імені взагалі рекламували засіб від глистів.

Сергій Притула обкрадає власний благодійний фонд

Новину, що Притула завищив вартість БТРів у 2,5 раза, розповсюдив колишній феесбешник Юрій Швець. Сергія страшенно розлютило те, що його звинувачує в розкраданні гуманітарки саме росіянин.

Маша Єфросиніна і Сергій Притула стали жертвами фейків

Вперше цю новину волонтеру сповістила мама. Сергій звернувся до українців із закликом не вірити у різноманітні вкиди і ретельно фільтрувати інформацію, що розповсюджується в Інтернеті. Адже його фонд тільки за останній рік зібрав понад 2 млрд гривень на потреби ЗСУ. Зрозуміло, що супротивнику це дуже не подобається.

До речі, сам Юрій Швець хоч і називає себе однокурсником путіна, насправді навчався у тому ж навчальному закладі, але в різні роки.

Сергій розмовляє з мурахами

А от це чистісінька правда. Мурашину ферму Притула подарував сину ще до війни. Коли почалися бойові дії, татусь відвіз Дмитрика до Тернополя, де вже перебувала решта родини. Мурашки ж залишилися вдома.

Сергій Притула на самоті розмовляє з мурахами

Довелося доглядати комах і слідкувати за їхнім розвитком. Щоб не з’їхати з глузду, чоловік почав балакати до підопічних. І так знімав напругу, що накопичилася за день.

Нові статті

Схожі статті

Jerry Heil і Alyona Alyona вийшли в фінал “Євробачення-2024”: які результати першого півфіналу (Відео)

Українки підкорили півфінал "Євробачення-2024" і представлятимуть країну у фіналі музичного конкурсу. Відео виступу Jerry Heil і Alyona Alyona та результати першого півфіналу покаже "Один факт".

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Водолій, Риби, Діва: успіх буде у всіх починаннях

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Водолій, Риби, Діва: вдача буде на вашій стороні, якщо ви будете діяти правильно. Астрологічний прогноз.

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Стрілець, Терези, Рак: очікуйте на важливу розмову

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Стрілець, Терези, Рак: зірки пророкують прийняття серйозних рішень, які вплинуть на майбутнє кожного знаку Зодіаку.

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Лев, Близнюки: час зробити те, що відкладали

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Лев та Близнюки: астрологи прогнозують, що четвер буде занадто продуктивним та важливим.