Життя Володимира Кличка з Гейден Панеттьєрі не склалося: з ким нині перебуває єдина донечка боксера-чемпіона

Хоч Володимир Кличко й був одружений всього півтора року, але доньку йому подарувала зовсім не дружина. Голлівудська зірка Гейден Панеттьєрі мріяла створити сім'ю і народила відомому боксеру Каю Євдокію. Дізнаймося, де нині перебуває дівчинка.

Епопея з голлівудською зіркою тривала з 2009 року з постійними розставаннями і примиреннями. 2014-го Хейден навіть спромоглася народити боксеру донечку, але хорошою мамою для дівчинки так і не стала.

Допоки новоспечений татусь залюбки змінював немовлятку памперси, породілля перебувала у стані глибокої післяпологової депресії. Американка надміру переживала через набрані під час вагітності кілограми. Тому дуже скоро знову взялася за старе – почала вживати наркотики, хоча здавалося, що з цією залежністю покінчено раз і назавжди.

Володимир Кличко обожнює свою єдину доньку

Вони протрималися разом до 2018 року, а потім попрощалися остаточно. При цьому Каю татусь забрав із собою до Києва. Опікуватися дитиною взялися батьки боксера. А Гейден тим часом пустилася берега, весь час фігуруючи в світових таблоїдах і змінюючи чоловіків, немов рукавички.

За недбале ставлення до материнських обов’язків, алкоголізм і наркотичну залежність актрису було позбавлено материнських прав, і Володимир став одноосібним опікуном дитини. Гейден не заперечувала, вважаючи, що з татом дівчинці буде набагато краще, ніж із такою матір’ю, як вона.

Гейден Панеттьєрі погодилася, що доньці буде краще з татусем

Кличко-молодший ні в чому не відмовляє своїй кровиночці, підтримуючи будь-яке захоплення. Не заперечував, коли Кая захопилася катанням на конях. От тільки до боксу 8-річну доньку татусь поки що не привчає.

Після початку війни Володимир не став вивозити дитину з Києва. Коли татка немає вдома, вона знаходиться під пильним наглядом бабусі. А їздити Кличку доводиться багато. Він зустрічається з багатьма світовими лідерами, щоб наголосити на необхідності ще більшої допомоги Україні. Зокрема, чемпіон бачився з Олафом Шольцем і Борисом Джонсоном.

Нові статті

Схожі статті

“Червона рута” зробила Софію Ротару тою, ким вона є: легендарний композитор Володимир Івасюк доклав руку

Володимир Івасюк — український композитор, якого вважають одним із основоположників української естрадної пісні. Його хіт "Червона Рута" став шлягером. А співала його не тільки Софія Ротару.

Катя Осадча зустріла травневий ранок в смугастій піжамі біля теплого басейну: “Нарешті день вдома”

Катя Осадча показала, як проводить вихідний день в родинному маϵтку, де вона живе з Юріϵм Горбуновим. Телеведуча відпочила посеред власного двору, біля басейну. Деталі розповість "Один Факт".

Як захистити баклажани від колорадських жуків: перевірені народні методи, які проженуть смугастих гостів

Якщо ви хочете, аби ваші баклажани на грядці не поїв колорадський жук — скористайтесь перевіреними народними методами, які проженуть смугастих гостів з городу.

Як виглядаϵ найбагатше село України, де замість хат набудували палаци і маϵтки з 10-60 кімнат

В українському Закарпатті ϵ село, в якому замість хат-мазанок набудували розкішні палаци. Кожен сільський мешканець живе тут за принципом – мати будинок кращий, аніж у сусіда.