Кількість підписників в Інсті Дорофєєвої і Каменських сягнула позначки в 5 млн: Монатік дихає дівчатам у спину

Кожна зірка вважає за потрібне вести акаунт в Instagram. Багато хто за кілька років здобув мільйони підписників у соціальній мережі. Представляємо трійку безумовних лідерів.

MONATIK

Діма Монатік починав кар’єру з танців, а вже потім узявся співати. Попервах брав штурмом різні талант-шоу, та не завжди його виступи вражали членів журі. Нині артист став визнаним всіма співаком і композитором. Під час виступів не забуває вражати шанувальників й хореографією.

Бронзовий призер Інсти Діма Монатік

На сьогодні на акаунт зірки в Instagram підписалося 2,8 млн фанів. Монатік уперше виклав світлини в мережу у 2012-му. За 6 років його сторінка набула офіційного статусу.

Надя Дорофєєва

До дуету “Время и стекло” Надя робила чимало спроб пробитися на вершину шоубізу. Та тільки після початку співпраці з Потапом справи пішли на лад. Розставшись із партнером по дуету Позитивом Дорофєєва взялася активно будувати сольну кар’єру.

Срібло дісталося Наді Дорофєєвій

До Інстаграму співачка приєдналася у 2011 році. У 2018-му пройшла процедуру верифікації. За цей час акаунт зірки мав шалений попит. Нині тут перебуває вже 5,2 млн підписників. Саме стільки людей цікавляться творчістю й особистим життям артистки.

Настя Каменських

Безумовним лідером Інсти серед українських селебриті є виконавиця NK. Кількість її підписників у соцмережі вже сягнула 5,4 млн осіб. Слава прийшла до співачки, коли вони з Потапом створили дует. До цього Настя намагалася робити сольну кар’єру, та не зовсім вдало.

Настя Каменських має найбільше підписників в Інстаграмі

Дивно, але після постановки дуету на паузу, Каменських не зникла з радарів шоубізу, а навпаки підкорила не лише українську аудиторію, але й завоювала латиноамериканську публіку. Акаунт в Instagram Настя відкрила 2011 року. За 7 років зірка стала володаркою синьої галочки.

Нові статті

Схожі статті

“Червона рута” зробила Софію Ротару тою, ким вона є: легендарний композитор Володимир Івасюк доклав руку

Володимир Івасюк — український композитор, якого вважають одним із основоположників української естрадної пісні. Його хіт "Червона Рута" став шлягером. А співала його не тільки Софія Ротару.

Катя Осадча зустріла травневий ранок в смугастій піжамі біля теплого басейну: “Нарешті день вдома”

Катя Осадча показала, як проводить вихідний день в родинному маϵтку, де вона живе з Юріϵм Горбуновим. Телеведуча відпочила посеред власного двору, біля басейну. Деталі розповість "Один Факт".

Як захистити баклажани від колорадських жуків: перевірені народні методи, які проженуть смугастих гостів

Якщо ви хочете, аби ваші баклажани на грядці не поїв колорадський жук — скористайтесь перевіреними народними методами, які проженуть смугастих гостів з городу.

Як виглядаϵ найбагатше село України, де замість хат набудували палаци і маϵтки з 10-60 кімнат

В українському Закарпатті ϵ село, в якому замість хат-мазанок набудували розкішні палаци. Кожен сільський мешканець живе тут за принципом – мати будинок кращий, аніж у сусіда.