Як виглядають актори фільму “Любов і голуби” 39 років потому: до наших днів дожили не всі герої (ФОТО)

Фільм "Любов і голуби" – комедія про звичайного селянина і одруженого чоловіка Василя, з яким трапився курортний роман. Дізнайтесь, як зараз виглядають актори, що зіграли в ньому і кого з них немаϵ.

Радянський фільм “Любов і голуби” — лірична комедія про звичайного сільского мешканця Василя Кузякіна. В нього ϵ троϵ дітей та норовлива дружина Надія. Одного разу доля підкинула головному герою можливість відпочити на морі. Василь отримав на виробництві травму і після цього його відправили на реабілітацію до санаторію. Там він познайомився із співробітницею відділу кадрів Раїсою Захарівною (Людмила Гурченко). Між ними спалахнув курортний роман.

Фільм “Любов і голуби” глядачі вперше побачили в 1984 році. З того моменту минуло вже 39 років і зараз актори, що зіграли в кінострічці — дуже змінилися. Декого з них взагалі вже немаϵ на цьому світі.

“Один Факт “пропонуϵ до уваги глядачів добірку, в якій ви зможете побачити — як зараз виглядають актори фільму “Любов і голуби”.

Ніна Дорошина (Надія Кузякіна)

Надія Кузякіна з фільму Любов і Голуби у виконанні Ніни Дорошиної
Надія Кузякіна з фільму Любов і Голуби у виконанні Ніни Дорошиної

Ніна Дорошина зіграла в фільмі “Любов і голуби” дружину головного героя Василя Кузякіна, Надію. Зараз артистки вже немаϵ на цьому світі. Вона померла на 84-му році життя в своїй квартирі через серцевий напад. Сталось це 21 квітня 2018 року.

Ніна Дорошина зіграла в фільмі Любов і Голуби дружину головного героя
Ніна Дорошина зіграла в фільмі Любов і Голуби дружину головного героя

За декілька років до цього акторка перенесла інфаркт.

Олександр Михайлов (Василь Кузякін)

Радянський актор Олександр Михайлов
Радянський актор Олександр Михайлов

Радянський актор Олександр Михайлов зіграв у “Любов і голуби” роль сільського мешканця Василя Кузякіна, який зрадив дружині та завів курортний роман.

Радянський актор Олександр Михайлов в ролі Василя Кузякіна
Радянський актор Олександр Михайлов в ролі Василя Кузякіна

Після зйомок в кінострічці Михайлов став популярним. Карʼϵра артиста пішла на зліт і в подальшому виконавець ролі Васі Кузякіна втілив на екрані ще багато культових ролей.
Зараз Олександр Михайлов не залишив акторську діяльність. Він співаϵ пісні та вчить студентів акторській майстерності. Понад 20 років він одружений із жінкою на імʼя Оксана Васильϵва. В шлюбі з нею народилась донька Мирослава.

Людмила Гурченко (Раїса Захарівна)

Людмила Гурченко втілила в Любов і Голуби роль розлучниці
Людмила Гурченко втілила в Любов і Голуби роль розлучниці

Українській і радянській артистці Людмилі Гурченко в кінофільмі “Любов і голуби” дісталась роль розлучниці Раїси Захарівни. Акторка народилась в українському Харкові і за 75 років зіграла величезну кількість ролей. Серед них: Олена Крилова в фільмі “Карнавальна ніч”, Віра Нефьодова з “Вокзалу на двох” та багато інших.

Раїса Захарівна з фільму Любов і Голуби
Раїса Захарівна з фільму Любов і Голуби

В 2011 році, 30 березня, Людмила Гурченко відійшла у засвіти. За декілька тижнів до цього артистка потрапила в лікарню з переломом шийки стегна. Після виписки її стан погіршився вже вдома. В останній вечір березня 2011 року лікарі констатували її смерть.

Наталія Тенякова (баба Шура)

Наталія Тенякова з фільму Любов і голуби
Наталія Тенякова з фільму Любов і голуби

Наталія Тенякова зіграла у фільмі “Любов і Голуби” сільську мешканку бабу Шуру. Зараз акторці вже 79 років і вона з віком сильно змінилась зовні.

Баба Шура з фільму Любов і Голуби
Баба Шура з фільму Любов і Голуби

З 1970 року артистка була одружена із Сергіϵм Юрським, що також грав у “Любов і голуби”. Після смерті чоловіка вона переїхала жити до доньки Дарʼї – багато спілкувалась зі своїми онуками, Олексіϵм та Георгіϵм. Вже після зняття обмежень, повʼязаних з Ковідом, акторка повернулась до роботи.

Сергій Юрський (Дядя Мітя)

Дядя Мітя у виконанні Сергія Юрського
Дядя Мітя у виконанні Сергія Юрського

Актор Сергій Юрський зіграв у фільмі “Любов і голуби” дядю Мітю. Він був двічі одружений і виконав багато ролей в театрі та кіно. Також пробував себе в режисерській діяльності.
Серед відомих робіт Юрського у кіно — Остап Бендер в “Золотому Теляті” та дядя Мітя в “Любов і Голуби”.

Сергій Юрський зіграв у фільмі Любов і Голуби дядю Мітю
Сергій Юрський зіграв у фільмі Любов і Голуби дядю Мітю

Помер актор 8 лютого 2019 року. Останні декілька років Сергій Юрський хворів на цукровий діабет.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.