Оля Полякова заспівала до Різдва разом із донькою Марією: про що нова пісня Королеви Ночі “Різдвяна”?

Напередодні свята Різдва Христового українська співачка Оля Полякова презентувала нову пісню під назвою "Різдвяна". Пропонуємо до уваги читачів декілька цікавих фактів про музичну композицію.

В суботу, 23 грудня — Оля Полякова розповіла про прем’єру своєї нової пісні “Різдвяна”. Напередодні Різдва, яке в цьому році християни відзначають 25 грудня, виконавиця хіта “Королева ночі” Оля Полякова разом із авторкою слів та музики Ольгою Бажаною і своєю старшою донькою Марією звернулись у щирій музичній молитві до Бога:

— Попрошу у Бога я на це Різдво, щоб нарешті мир настав у всьому світі, щоб у казці мов – перемогло добро… — співають дівчата із чарівного передріздвяного тріо.

У дописі до відеокліпу Оля Полякова зазначила, що в цій різдвяній вітальній листівці кожна з них трьох розповіла про свої найзаповітніші бажання. Звісно, головним з них є настання миру.

Спільна пісня Олі та Маші Полякових вже набрала 42 тисячі переглядів та 1.7 тисяч лайків на відеоплатформі Youtube. Користувачі в коментарях щиро дякують дівчатам за гарну, ніжну і дуже ліричну композицію. Бехто з шанувальників творчості Олі Полякової навіть зауважив, що її донька теж має приємний і сильний голос, і, звісно — свій співочий талант.

Наступного дня після прем’єри святкової композиції Оля Полякова вирішила привітати українців ще й жартівливим відео із великим келихом, в який хтось за кадром наливає ігристе вино. Сама ж співачка благає невідомого сомельє:

– Досить, правда, досить вже.

Але він не зупиняється, поки не наповнює келих повністю. І тільки після цього камера зйомки демонструє, що пляшку шампанського в руці тримає… сама Оля Полякова:

— Досить, вже досить — із посмішкою говорить співачка сама собі.

До речі, нещодавно співачка Оля Полякова здивувала своїх шанувальників і підписників кулінарним талантом. Вона продемонструвала дива кулінарного мистецтва і приготувала смачний бургер. Виконавиця поділилась відео з рецептом цього фаст-фуду у своїй соцмережі Instagram.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.