Українська ведуча Катя Осадча провела вихідний з дітьми і запропонувала добірку найкращих фільмів до Різдва

Катерина Осадча минулої неділі провела час з родиною. Разом з маленькими синами телеведуча дивилась різдвяні фільми. Добіркою святкових стрічок вона поділилась зі своїми шанувальниками. Знайомтесь.

Українська ведуча та волонтер Катерина Осадча встигає і роботою займатись, і з родиною час проводити. На минулому тижні вона, як щаслива матуся двох синів, приділила увагу прикрашанню красивої домашньої ялинки до Різдва — на радість маленьким синочкам, Івану і Данилові.

А ось у неділю Катя разом із дітьми дивилась мультфільми і різдвяні стрічки. За підсумками недільного вихідного колишня світська левиця, а зараз — матуся двох непосидючих хлопчиків, склала добірку найкращих фільмів для створення різдвяного настрою і, звісно, поділилась ними зі своїми шанувальниками у соцмережі Instagram.

Ознайомтесь із цим списком і виберіть якусь із стрічок для родинного перегляду на свята.

Мультфільм “Думками навиворіт”

Кадр з мультфільму Думками навиворіт
Кадр з мультфільму Думками навиворіт

Психологічна дитяча стрічка про 11-річну дівчинку на ім’я Райлі, яка щоденно живе, керуючись п’ятьма базовими емоціями: Печаллю, Радістю, Страхом, Відразою та Гнівом. Саме вони керують вчинками дівчинки і допомагають їй вирішувати різноманітні проблеми.

“Один вдома”

Кадр із новорічного фільму Один вдома
Кадр із новорічного фільму Один вдома

Історія про пригоди звичайного американського хлопчика на ім’я Кевін Маккалістер — це класика новорічних та різдвяних свят. Залишившись вдома один, маленький Кевін навіть і не думає нудьгувати. На великий будинок його родини готують напад грабіжники, а хлопчик вирішує чинити їм опір самостійно. Кевін розробляє хитрий план і розставляє у будинку кумедні пастки для зловмисників.

“Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонено”

Кадр з фільму Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонено
Кадр з фільму Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонено

Ця новорічна історія розповідає глядачам про двох сусідів, які не змогли потоваришувати один з одним. Напередодні Різдва один з них вирішує освітлити свій будинок так, щоб його було помітно із самого Космосу. Але ця ідея не знаходить відгуку в серці іншого сусіда і той оголошує нахабі справжню війну.

“Грінч – викрадач Різдва”

Кадр зі стрічки Грінч - викрадач Різдва
Кадр зі стрічки Грінч – викрадач Різдва

Історія про злого троля, який вирішив викрасти Різдво у мешканців містечка Хувілль за те, що вони постійно посміхались та раділи життю. Різдво було улюбленим святом людей з цього міста, а ось троль на ім’я Грінч його ненавидів, як і усіх щасливих людей. Він задумав зіпсувати головне свято року, але раптом на його шляху зустрічається маленька дівчинка Сінді Лу, яка забажала врятувати самого троля і знищити те зло, яке сидить всередині нього.

“Полярний експрес”

Кадр із мультфільму Полярний Експрес
Кадр із мультфільму Полярний Експрес

Мультиплікаційний фільм “Полярний експрес” виконаний в техніці комп’ютерної анімації. Головні події різдвяної історії відбуваються в містечку Гранд Репідс приблизно у 1935 році. Хлопчик Стівен знайшов чимало доказів того, що Санта Клауса не існує. Але прощатися із казковим дитинством не бажає. Тому у Святвечір головний герой стрічки не поспішає засинати, прислухаючись до звуків у будинку.

Стівен хоче почути довгоочікуваний дзвін саней Санти. Напередодні Різдва трапляються дива і біля його оселі зупиняється потяг “Полярний експрес”. З нього виходить кондуктор і пропонує маленькому хлопчику, що вибіг назустріч в одній піжамі — відправитись у дивовижну подорож до Північного полюсу.

“Чарлі і шоколадна фабрика”

Кадр з фільму Чарлі і шоколадна фабрика
Кадр з фільму Чарлі і шоколадна фабрика

Різдвяна історія про грандіозний конкурс від володаря самої великої в світі кондитерської фабрики з виробництва шоколаду, в якому зможе прийняти участь будь-хто. П’ять переможців конкурсу проведуть один день на фабриці, і лише один з них зможе отримати таємничий приз.

“Хлопчик на ім’я Різдво”

Святковий фільм Хлопчик на ім'я Різдво
Святковий фільм Хлопчик на ім’я Різдво

Ця історія — про хлопчика, якого звуть Ніколас. Він живе в лісах Лапландії – разом зі своєю злою тіткою. В юного героя є батько, який відправився шукати ельфів та гроші. А ось матуся Ніколаса – померла.
Хлопчик відправляється на пошуки батька і декілька місяців блукає лісом, стикається з величезною небезпекою, безнадійністю і лютими холодами. Одного разу Ніколасу вдається врятувати північного оленя і цей випадок стає початку цілої ланки чудових різдвяних див.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.