Історія кохання акторів Валентина Томусяка та Катерини Тишкевич: підтримка у важку хвилину дорожче золота

За сценарієм фільму "Безсмертник", Валентин Томусяк та Катерина Тишкевич грали подружжя. Доля розпорядилася так, що побралися невдовзі й у реальному житті.

Перебуваючи поряд на знімальному майданчику, актори домовилися, що будуть разом, допоки триває проєкт. Коли фільм було відзнято, Валентин Томусяк та Катерина Тишкевич за інерцією зустрічалися ще пару місяців. Потім молодик пішов.

Валентин Томусяк не полишив Катерину Тишкевич у біді

Катря вирішила йому насолити, поїхала в гості до шанувальника й почала викладати звідти світлини в мережу. Томусяк заревнував. Напевно, втямив, що кохає дівчину. Ледве дочекався, допоки вона повернеться до Києва. Відтоді вони почали жити разом.

За 2 роки Валентин освідчився. Ще 2 роки минуло, допоки пара стала на весільний рушник. Весільну церемонію у 2019 році довірили вести режисерці Оксані Байрак, в якої щойно знялися.

Валентин Томусяк не полишив Катерину Тишкевич у біді

Головні болі почали мучити Катрю з 20 років. Вона весь час збільшувала дозу знеболювального. Та коли дійшла до 17 пігулок на день, а результатів не було (організм призвичаївся до ліків і не реагував), ледь не наклала на себе руки, бо терпіти цей біль було несила.

Акторка випробувала лікування за кордоном, різні експериментальні методики. Начебто на якийсь час стало трішки легше. Не встигло подружжя спокійно видихнути, як трапилася нова біда – у Тишкевич виявили сепсис.

Валентин Томусяк не полишив Катерину Тишкевич у біді

Цього разу благовірний не став тікати від коханої. Навпаки день і ніч проводив під дверима реанімації. Родина витратила 350 тис.грн на лікування підступної хвороби. Томусяк звернувся до шанувальників із проханням про допомогу. Люди не відмовили – скинулися, хто скільки може.

Отак спільними зусиллями й вдалося дати відсіч підступній хворобі. “Відновлюємося”, – похвалився у Сторіз Валентин. “Ще на планеті Земля”, – пожартувала Катерина. З такою чоловіковою підтримкою їй нічого не страшно.

Нові статті

Схожі статті

Розповідав гуморески, був актором: історія життя Анатолія Дяченка, сумну долю якого повторив Кузьма Скрябін

Анатолій Дяченко — майстер анекдотів, учасник гумористичного шоу "Золотий гусак" та чарівний товстун із вусами. Він рано пішов з життя, а його сумну долю через 10 років повторив і Кузьма Скрябін.

Гороскоп на 19 травня 2024 року для знаків Зодіаку Близнюки, Овен, Лев: проявіть свою впевненість

Гороскоп на 19 травня 2024 року для знаків Зодіаку Близнюки, Овен, Лев: астрологи пророкують для кожного активний та продуктивний день у неділю.

День вишиванки не без модних конфузів: Могилевська, Полякова, Решетніки одяглись майже один в один (ФОТО)

День вишиванки в Україні пройшов не без модних співпадінь. Наталія Могилевська, Оля Полякова і родина Решетників одяглись майже в однакові вбрання. "Один Факт" пропонуϵ оцінити зіркові вишиванки.

Серце соліста Kalush Orchestra у рожевій панамці зайняте: як виглядає його кохана і мама Стефанія насправді

Олег Псюк і його команда Kalush Orchestra у 2022 році принесли перемогу Україні на "Євробаченні". Погляньмо, як виглядає подруга лідера гурту та мама Стефанія, якій і була присвячена переможна пісня.