Ексдружина Потапа розповіла, чи справді їх 15-річний син ігнорує зіркового батька: “Придумана суперновина”

Продюсерка Ірина Горова – ексдружина Потапа, – прокоментувала чутки про стосунки їхнього 15-річного сина зі скандальним батьком. Чи справді 15-річний Андрій ігнорує Потапа – читайте далі.

Всі чутки почалися відколи Потап опублікував на своїй сторінці в Instagram фотографію з 15-річним сином від Ірини Горової та повідомив, що повернувся на Батьківщину, щоб відсвяткувати Новий рік у компанії найрідніших. І це все після того, як Андрій дав інтерв’ю, де розповів про себе, та сказав: “Я син Ірини Горової”, а от про скандального батька не згадав ні разу.

Чи справді 15-річний син Потапа ігнорує батька: відповідь Ірини Горової

Нещодавно Ірина Горова – ексдружина Потапа та мама Андрія, – розповіла, чи справді Андрій ігнорує скандального батька. Також вона поділилася цікавими деталями з їх життя…

"Це придумана суперновина" – Ірина Горова прокоментувала чутки про те, що їх із Потапом син ігнорує батька
“Це придумана суперновина” – Ірина Горова прокоментувала чутки про те, що їх із Потапом син ігнорує батька

Ірина Горова сказала, що в тому інтерв’ю Андрій не проігнорував батька, і не мав на меті приховати, що є сином Потапа. Як виявилося, хлопчик любить і поважає батька, та багато спілкується з ним. Ірина вважає, що це вигадана “суперновина”, яку використовують ЗМІ для привертання увагу.

Також продюсерка сказала, що хлопчик святкуватиме Новий рік із батьком у Києві. Саме цьому був присвячений підпис до фото, яке нещодавно опублікував Потап.

Нагадаємо, 15-річний Андрій живе та навчається в Києві, у 9 класі. На питання, чи хотів би він виїхати за кордон, хлопець розказав чесно – жив у Будапешті півтора роки, але все одно обрав би жити у своєму домі – в місті Києві.

"Це придумана суперновина" – Ірина Горова прокоментувала чутки про те, що їх із Потапом син ігнорує батька
“Це придумана суперновина” – Ірина Горова прокоментувала чутки про те, що їх із Потапом син ігнорує батька

Нагадаємо, в мережі зараз недолюблюють Потапа через його часті “відрядження” за кордон, дивакуваті відео в соціальній мережі TikTok та трек “Волонтер”, текст якого є доволі образливим для групи людей, якій він присвячений. А що про нього думаєте ви?

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.