Скрипка, Горбунов, Дзідзьо відмовилися від костюмів Діда Мороза: тепер вони Святі Миколаї та Санта-Клауси

Часи Дідів Морозів минули. Та новорічно-різдвяні свята ніхто не скасовував. Тож доводиться викручуватися – вбиратися в костюми Святого Миколая та Санта-Клауса.

Олег Скрипка

Цьогоріч українці відзначали День Святого Миколая за новим календарем. То лідер гурту “ВВ” 6 грудня відбув до “Охматдита”, щоб привітати дітлахів зі святом. Звісно, задля такої акції убрався в костюм Святого Миколая. І не дарма, адже завітав до лікувального закладу не з порожніми руками, а, як годиться, з купою подарунків, побажавши:

“Нехай збуваються всі мрії, казка стає дійсністю, а дива нехай чекають у найнесподіваніших місцях!”

Знаменитості приміряли костюм Санти

Юрій Горбунов

Долучився до подібної акції й чоловік Катерини Осадчої. Звісно, прихопив із собою не лише костюм Святого Миколая, але й святковий настрій, яким щедро поділився з малечею. А ще Юрій подякував лікарям, які роблять усе можливе, аби їхні пацієнти одужали й покинули лікарню. У відповідь від медичного закладу шоумен почув подяку за те, що повеселив пацієнтів та медперсонал.

Знаменитості приміряли костюм Санти

Михайло Хома

Дзідзьо любить епатаж. Тож кілька років тому, представляючи пісню “Зимова казка”, вирішив привернути увагу шанувальників, убравшись у костюм не Святого Миколая і навіть не Санта-Клауса, а, скоріше, Снігуроньки. Принаймні прикид артиста виглядає дуже жіночно.

Знаменитості приміряли костюм Санти

Михайло Поплавський

Ніякогісінький Санта вийшов і зі співочого ректора. Мих Мих обіцяв піти на пенсію, та, певно, не зміг покинути студентів. Оскільки й день народження відзначав у стінах рідної альма матер, і святкового дня побажав усім у своєму дусі:

“Зігрівайте одне одного теплими обіймами”.

Знаменитості приміряли костюм Санти

Нові статті

Схожі статті

Багата мама української Леді Гаги з модною стрижкою боб-каре поряд з донькою виглядаϵ, як старша сестра

Українська Леді Гага Камалія показалася поряд із рідною мамою і подарувала їй розкішний букет троянд з нагоди свята, дня Матері. Ці дві красуні поряд виглядають, немов 2 сестри.

Як прибрати бурʼяни без прополки: скористайтесь цими порадами і спину на городі можна не гнути

Бурʼяни на городі у весняний та літній період стають справжньою перепоною для багатьох дачників. "Один факт" розповість, які існують способи їх прибрати, окрім прополювання.

Фінал Євробачення 2024: на якому каналі подивитись трансляцію конкурсу і під яким номером виступить Україна

Фінал Євробачення 2024 пройде вже сьогодні пізно ввечері – у містечку Мальме (Швеція). "Один факт" назве точний час події та які канали будуть транслювати конкурс наживо. Дізнайтесь деталі далі.

Сукня, пінетки, крижма: Лілія Ребрик показала, як готуϵться до хрестин маленької донечки Аделіни

Лілія Ребрик народила третю донечку Аделіну два місяці тому. І ось, через тиждень після Великодня дівчинку похрестили. Як щаслива матуся готувалась до урочистої події — покаже "Один Факт".