Кароль, Хіменес-Браво та інші зірки оригінально відсвяткували Водохреще-2024: хто з них пірнав в ополонку?

Водохреще за новим стилем, але із старими традиціями: як провели цей святковий день Ектор-Хіменес Браво, Олександр Педан та інші українські зірки - щоб дізнатись, подивіться наступну добірку.

В Новому році-2024 українські громадяни вперші відсвяткували Водохреще за новоюліанським календарем: 6 січня. Дата, звісно — нова, а ось традиції лишились такими ж самими. Деякі відомі українці за давньою традицією навіть пірнули в ополонку.

В крижану водицю сміливо увійшли Ектор Хіменес-Браво, Олександр Педан і Вадим Олійник.

А ось українська зіронька Тіна Кароль привітала українців щирою колядкою з карпатського курорту Буковель. Дивіться цікаву добірку з привітаннями від відомих українців прямо зараз.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво став одним із тих сміливців, які не побоялися пірнути на Водохреще в ополонку. Треба зазначити, що канадський шеф-кухар вже багато років вшановує українські традиції і щороку пірнає в ополонку.

Цього року Ектор – теж пірнав і показав відео з цього заходу на своїй сторінці в соцмережі Instagram. В своїх прихильників Ектор поцікавився – хто ще цього року пірнав до ополонки.

Олександр Педан

Олександр Педан і Вадим Олійник 6 січня пірнали в ополонку
Олександр Педан і Вадим Олійник 6 січня пірнали в ополонку

Ще вранці 6 січня Олександр Педан натякнув прихильникам про свою подорож до ополонки, оприлюднивши stories зі свого автомобілю. Шоумен і телеведучий повідомив про те, що на вулиці вже мороз.

Трохи згодом Олександр показав, як тричі пірнає з головою в крижану річку. Своє відео він доповнив привітаннями з Водохрещем:

З повагою до українських традицій, нових і старих українських свят. З Водохрещем вас! — написав Олександр Педан.

Тіна Кароль

Тіна Кароль в ополонку не пірнала, а ось на карпатський курорт відпочити все ж поїхала. Разом із улюбленим сином Веніаміном. Саме там співачка і записала своє привітаннячко, заспівавши славетну українську колядку, одягнувшись в затишний і яскравий светр червоного кольору з українським національним візерунком:

З Водохрещем! Очищення від ворогів з нашої землі і болю з нашої душі! – побажала українцям Тіна Кароль.

Вадим Олійник

Пірнав в холодну зимову водицю і співак Вадим Олійник. Він оприлюднив на своїй сторінці в Instagram світлини з оголеним торсом і коротеньких шортах жовтого кольору і доповнив її щирими вітаннями:

З Водохрещем! Україна переможе — зазначив співак.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?