Тоня Матвієнко привітала молодшу донечку з 8-річчям: тезка Ніни Матвієнко відвідувала Дубай разом із мамою

Тоня Матвієнко й Арсен Мірзоян відзначили день народження спільної донечки Ніни. 15 січня дитині минуло 8 років. З цієї нагоди щаслива матуся виклала в мережу фото з Дубаю.

Виявляється, до Об’єднаних Арабських Еміратів донька Ніни Митрофанівни Матвієнко їздила не сама. До цього співачка викладала в мережу власні світлини біля моря та під час концерту в одному з ресторанів Дубаю.

Донька Тоні Матвієнко відзначила 8-річчя

Вечірку, яку відвідала українка, вела Василіса Фролова. Ведуча й модель мешкає тут уже давненько – від початку повномасштабної агресії. Тепер Тоня, вітаючи донечку з днем народження, продемонструвала світлини з курорту. Звісно, без теплих слів на адресу іменинниці не обійшлося:

“Я тебе так люблю. Тобі сьогодні 8 рочків. Рости, надихайся, живи! Ти наше натхнення”.

З нагоди видатної дати Ніна Арсенівна Матвієнко отримала купу повітряних кульок. А ще Антоніна показала, як дівчинка відпочиває на узбережжі. Чи брала з собою в ОАЕ старшу доньку, артистка не уточнила. Швидше за все, 25-річна Уляна зайнята власними справами.

Тоня з обома донечками довго ховалася від війни за кордоном. Попервах поїхали до Португалії. Згодом опинилися в Німеччині. І врешті переїхали до Великобританії, де Ніна якийсь час відвідувала школу.

Весь цей час Арсен Мірзоян мешкав із тещею Ніною Митрофанівною в Україні. На початку 2023 року родина врешті об’єдналася в Києві. А восени сталося непоправне – пішла з життя легенда української пісні Ніна Матвієнко.

Антоніна так сильно переживала за втрату мами, що позбулася 10 кг ваги. Такі форми мала, коли виходила заміж за Арсена. Тож чоловік навіть зрадів, що бачить перед собою колишню кохану.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.