Як виглядають доньки президентів: красою помірялися українки, американки, полька та туркеня

Деяким дівчаткам пощастило більше ніж іншим, адже їхні татусі стали президентами своїх країн. Розберімося, як виглядають ці красуні та чим займаються по життю.

Ешлі Байден

Доньці 46-го президента США Джо Байдена нині 42 роки. Ешлі політикою не цікавиться. Воліє займатися модним одягом. Її компанія Livelihood продає речі через онлайн-магазин Gilt Groupe. Частина коштів йде на подолання нерівності доходів американців. В одязі донька президента віддає перевагу офіційно-діловому стилю.

Як виглядають доньки президентів

Кінга Дуда

Донька польського президента Анджея Дуди має досвід роботи в Європарламенті та якийсь час перебувала радницею батька з соціальних питань. Нині подалася у сферу юриспруденції. Вдягається 28-річна Кінга доволі елегантно, не вбираючись на люди в мініспіднички.

Як виглядають доньки президентів

Сюмейє Ердоган

Допоки тато перебував на посаді прем’єр-міністра Сюмейє була його радницею. Щойно Реджеп Ердоган обійняв крісло президента Туреччини, донька подалася у бізнес. 38-річна жінка може вбиратися окрім закритих суконь ще й у штанні костюми. І, звичайно, користується хустками.

Як виглядають доньки президентів

Іванка Трамп

Колишній та, можливо, ще й майбутній президент Америки Дональд Трамп не нахвалиться на свою 42-річну доньку. Іванка здатна бути й фотомоделлю, і письменницею. А ще у неї є власний бізнес. Вдягається жінка дуже елегантно, маючи в гардеробі безліч костюмів, суконь та блуз.

Як виглядають доньки президентів

Олександра та Євгенія Порошенко

24-річні доньки 5-го президента України Петра Порошенка нині гризуть граніт науки у Великобританії. Саша мріє стати економісткою, а Женя – аніматоркою. Як і в мами Марини, у дівчаток ідеальний смак у підборі гардероба.

Як виглядають доньки президентів

Віталіна Ющенко

Довгий час старша донька 3-го президента України Віктора Ющенка були заглиблена у виховання трьох власних дітей та сина свого чоловіка. Потім захопилася дизайном одягу, започаткувавши власний бренд. Тож 43-річна жінка знається на модних луках.

Як виглядають доньки президентів

Олександра Зеленська

19-річна донька чинного президента України Володимира Зеленського нині навчається на юристку. Зі зрозумілих причин дівчина немає можливості розповісти про деталі свого життя у соцмережах.

Як виглядають доньки президентів

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.