Юлія Саніна їде в тур країною без чоловіка: як міг Вал відпустити дружину одну і де перебуває насправді

Зазвичай в українських подружжях чоловіки залишилися в Україні, а жінки з дітьми виїхали за кордон. Схоже, що у Юлії Саніної та Валерія Бебка все навпаки. Нумо розбиратися.

Фронтвумен The Hardkiss анонсувала тур українськими містами, зауваживши, що ні чоловіка Вала, ні інших хлопців із гурту поряд з артисткою не буде. Починаючи з 2011 року, коли було створено дует, а згодом і рок-гурт, Валерій Бебко був завжди поряд із дружиною під час виступів, та тепер щось кардинально змінилося.

Куди подівся Вал, чоловік Юлії Саніної

У “Сніданку 1+1” Юлія Саніна анонсувала всеукраїнський тур Special Kiss, здивувавши ведучих новиною, буцімто виступатиме без Бебка та решти чоловічої частини гурту. Концерти відбуватимуться у камерних залах, щоб легше було дотриматися безпеки. Зірка пояснила відсутність колег так:

“Це буде дещо інше. Рояль, віолончель, пісні гурту The Hardkiss. Це скоріше моє, ніж хлопців”.

Журналісти “Музвару” відзначили, що останнім часом Саніна повсюди з’являється одна в українському медіапросторі. Тож незрозуміло, де перебуває глава родини Вал. Складається враження, що Бебко та решта колег нині перебувають за кордоном.

Куди подівся Вал, чоловік Юлії Саніної

Коли тривають знімання кліпів за кордоном, то все гаразд – гурт The Hardkiss поряд зі своєю солісткою. Натомість на зніманнях у Києві Юлія завжди перебуває сама. При цьому артистка всіляко уникає розмов про родину.

Тож складається враження, що Віталій Бебко нині перебуває за межами країни, не збираючись повертатися до Києва принаймні найближчим часом. Сина співачки теж давно ніхто не бачив. Виходить, що він перебуває з батьком.

На тлі цього виникли розмови про розлучення Юлії та Вала. Щоправда, представники команди Саніної їх спростували. Сама ж зірка і тут не дала жодного коментаря, неначе води в рот набрала.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.