Ірина Білик прочитала вірш Філіпу Кіркорову, який приїхав до України, щоб заспівати її пісню: потужно

Співачка Ірина Білик відреагувала на візит Філіпа Кіркорова до України із концертом. В одному з українських міст співак з росії виконав пісню "Сніг". Подробиці — вже у матеріалі від "Одного Факту".

Співачка Ірина Білик жорстко засудила росіянина Філіпа Кіркорова, який прибув із концертом до українського міста Горлівка, яке зараз знаходиться під контролем росії. Ірина Білик написала новенький текст пісні “Сніг”, в якому засуджує вчинок Кіркорова.

Ірина Білик обурена тим, що Кіркоров використав її пісню для того, щоб потішити російських загарбників. Саме через на співачку нахлинула нова хвиля творчості і Білик… переробила пісню “Сніг”, створивши з неї вірш. Його Ірина виклала на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

У новому вірші Ірина Білик звертається до Кіркорова і називає його генієм сорому. Співачка відкрито висловлює свою неповагу до російського співака, який наважився попри купу санкцій та заборон приїхати до України та ще й використати чужу пісню заради власного піару.

Ти співаєш для того, хто мій… На світанку зруйнував дім. Україна стоїть у сльозах, ти знущаєшся зараз над нею — пише в своєму зверненні Ірина.

Появі вірша-звернення на сторінці співачки Ірини Білик передував візит російського співака Філіпа Кіркорова до українського міста Горлівка, яке вже 10 років знаходиться під контролем росіян. В Донецьку область Кіркоров прибув протизаконно, аби виступити перед пораненими російськими найманцями, які нищать українські міста та села.

В такий спосіб Кіркоров вирішив залагодити провину перед своїми ляльководами за те, що приймав участь в оголеній вечірці на росії. Тоді Кіркоров зізнавався, що зайшов не в ті двері і через це втратив чималу кількість прихильників.

Ірина Білик засудила Кіркорова, який приїхав до України з її піснею
Ірина Білик засудила Кіркорова, який приїхав до України з її піснею

Поїздка співака в Донецьку область України викликала хвилю обурень. Багато хто з українців вже написав в соціальних мережах, що Кіркоров знов зайшов не в ті двері, але цього навіть не помітив. Імовірно, через деякий час йому буде соромно за те, що він зробив зараз. і він знову заговорить про “не ті двері”.

Користувачі соціальної мережі Instagram залишили під дописом Ірини Білик більш ніж 600 коментарів.

Павло Зібров підтримав позицію Ірини Білик по Кіркорову
Павло Зібров підтримав позицію Ірини Білик по Кіркорову

Відзначився також і Павло Зібров, написавши наступні слова:

Ірочка, підтримую тебе! Достойна відповідь. Сильно. Він знайде своє покарання. Бумерангом вернеться.

Чимало коментаторів подякували Ірині Білик за її позицію.

 

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.