Павло Зібров похвалився красунею-донькою, яка виросла його жіночою копією: знайдіть 3 відмінності

Народний артист України Павло Зібров у своїх соціальних мережах показав прихильникам рідкісні фото разом зі своєю донькою: день народження 27-річної Діани.

21 лютого сім’я відомого народного артиста України Павла Зіброва відзначала важливу подію – святкування дня народження його 27-річної доньки. Зібров відчуває неймовірну радість і щастя з нагоди цього особливого дня, який є одним із найщасливіших для нього та його дружини Марини. У своєму дописі в Instagram він висловив глибоку вдячність своїй доньці Діані за її безмежну підтримку та любов.

Фото з Instagram співака @pavlo_zibrov
Фото з Instagram співака @pavlo_zibrov

Павло Зібров також не забув поділитися зі своїми підписниками досить таки рідкими фотографіями, присвячені іменинниці, де співак разом зі своєю дружиною Мариною та донькою. Ці фотографії стають своєрідним альбомом сімейних спогадів, відображаючи теплі взаємини між батьком і донькою, сповнені ніжності та щастя, які зігрівають серця також і їхніх підписників.

Фото з Instagram співака @pavlo_zibrov
Фото з Instagram співака @pavlo_zibrov

У цей день Павло Зібров знову демонструє, що сімейні цінності є найбільшим скарбом у нашому житті, і вони підтримують, надихають і роблять наше життя більш наповненим та щасливим.

Павло Зібров зазначив, що це найщасливіший день в його житті. Донька Діана є його найкращим помічником у творчості та справжнім професіоналом у своїй справі. Співак неймовірно пишається своєю донькою та щиро радіє від її успіхів.

Фото з Instagram співака @pavlo_zibrov
Фото з Instagram співака @pavlo_zibrov

Під постом у артиста також з’явилось чимало вітальних слів, які виражали радість та підтримку для іменинниці. Декілька із коментаторів виразили свою емоцію, написавши: “Нарешті я її побачив!”, що свідчило про особливу цікавість до зовнішнього вигляду доньки Павла Зіброва. У кожному коментарі підписників віддавалася шана та любов до доньки артиста, створюючи теплу та дружню атмосферу серед його фанатів і прихильників.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.