“Я думав, це прикол”: батько покійного Кузьми Скрябіна показав щедрий подарунок від сина на день народження

Віктор Кузьменко після смерті сина Андрія та дружини залишився жити в будинку один. Чоловік часто згадує рідних. Зокрема, пригадав, як Кузьма Скрябін подарував йому автівку.

В інтерв’ю “Сніданку 1+1” Віктор Кузьменко пояснив, настільки тяжко йому жити без рідних людей, адже родина була доволі дружна. З Ольгою Михайлівною Віктор Кузьмич прожив 57 років. 47 із них поряд був син Андрійко.

Коли Віктор йшов служити до лав армії, Оля обіцяла чекати. Вони писали один одному листи щодня в очікуванні жаданої зустрічі. Коли на світ з’явився Андрійко, сім’я ще більше зміцніла.

Тато Кузьми Скрябіна розповів про дорогий подарунок від сина

Чоловік мріяв ще й про доньку, але в дружини були тяжкі пологи, і вона більше не могла чи не хотіла народжувати. Він не наполягав. Тепер Віктор змушений розмовляти з Ольгою та Андрійком, неначе з живими, лише на кладовищі.

Спогади про колишнє щасливе життя постійно виникають на думці. Так, Віктор Кузьменко пригадав, який подарунок подарував йому син на день народження у 2012 році. Він не очікувано зателефонував: “Тату, ти вдома? Відкривай браму”.

Тато Кузьми Скрябіна розповів про дорогий подарунок від сина

Господар відчинив. Андрій заїхав у двір на новій автівці з причепленим бантом. Батько подумав, що син придумав якийсь прикол. А Скрябін вийшов з-за керма і, посміхаючись, простягнув батьку ключі. Отак привітав рідну людину з днем народження.

Кузьма присвятив цілу пісні мамі. Якось він хотів якнайшвидше дістатися батьківського дому, тому поїхав не трасою, а звернув навпростець. Думав, що так доїде швидше. Натомість утрапив на торф’яники, які зайнялися.

Злякався тоді, що більше ніколи не побачить батьків, тому в голові самі склалися рядки композиції “Мам”. Тату музикант не встиг присвятити пісню. Натомість згадує його в рядках хіта “Сам собі країна”. Там є такі слова: “Стань для батька нормальним сином”.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?