Зразкові сини, які у всьому допомагають своїм мамам-зіркам: Веніамін Огір, В’ячеслав Хостікоєв, Платон Мішин

Зіркові матусі Тіна Кароль, Наталія Сумська і Ксенія Мішина можуть пишатись головними чоловіками свого життя – своїми синами. Як хлопці допомагають мамам? "Один Факт" розповість цю історію далі.

Знамениті та сильні жінки теж іноді мріють про надійне чоловіче плече поряд. Дехто шукає мужнього чоловіка усе життя, а інші ж українські пані такого чоловіка… виховують самостійно. “Один Факт” підготував добірку зіркових синів, які завжди допомагають мамам.

В’ячеслав Хостікоєв

В’ячеслав Хостікоєв — 27-річний юнак, якому пощастило народитись в зірковій родині Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва. Однак факт приналежності до акторської родини зовсім не зробив В’ячеслава розбещеним.

Наталія Сумська і її син В'ячеслав Хостікоєв
Наталія Сумська і її син В’ячеслав Хостікоєв

Навпаки — цей український парубок дуже старанний і намагається досягти успіху в роботі власними зусиллями. Мама Наталія Сумська зізнавалась, що дуже пишається сином, адже він має особливий творчій дар і використовує його в своїй професії.

В’ячеслав Хостікоєв пішов по стопах своїх зіркових батьків і став актором. Окрім цього хлопець виступає на театральній сцені і в деяких спектаклях навіть грає разом із мамою Наталією.

В 2017 році В’ячеслав успішно закінчив навчання в Київському університеті театру, кіно та телебачення ім. І. К. Карпенко-Карого. Одразу після отримання диплому хлопець починає працювати актором в національному драматичному театрі ім. Івана Франка. В переліку творчих робіт В’ячеслава: “Синьор из высшего общества”, “Незрівнянна” та інші.

Окрім зйомок у кіно В’ячеслава Хостікоєв також багато працює над дубляжем фільмів. Саме про дар до дубляжу колись казала його мама Наталія Сумська.

Хлопця можна часто побачити на одній театральній сцені із зірковими батьками.

Веніамін Огір

Веніамін Огір — син співачки Тіни Кароль та Євгена Огіра. Хлопчик народився в 2008 році і рано залишився без батька. Коли Веніаміну було лише 5 років — Євген Огір помер від раку.
Син Тіни Кароль вже зовсім дорослий. Цього року парубку виповниться вже 16 років. Веніамін став справжньою надією та опорою для зіркової матусі. І хоча бачаться вони не так часто, як хотілося б – при кожній зустрічі Веніамін намагається чимось допомогти мамі Тіні. Наприклад – почистити картоплю до вечері.

Зараз син Тіни Кароль навчається у Великій Британії. Співачка дуже пишається тим, що її син вже давно став самостійним і незалежним. З роками хлопець дедалі більше стає схожим на свого батька, Євгена Огіра.

Платон Мішин

Платон Мішин — 11-річний хлопчик, син української акторки Ксенії Мішиної. В квітні 2024 року цьому маленькому парубкові виповниться вже 12 років, але в такі юні роки хлопчина вже є справжньою опорою для зіркової мами.

Ксенія Мішина із сином Платоном
Ксенія Мішина із сином Платоном

Ксенія Мішина постійно ділиться у соцмережах світлинами із своїм маленьким захисником. Також акторка розповідає деякі подробиці з життя нащадка. Платон в свої 11 років вже демонструє мамі чоловічий суворий норов і намагається відстоювати власні кордони.

Наприклад, в минулому 2023 році хлопчик забажав… перефарбувати волосся. Знаменита мама не могла піти йому наперекір і… дозволила трохи змінити імідж. Врешті решт зачіска маленького Платона стала.. темно-синьою, в кольорі індіго.

Також Платон Мішин встиг отримати роль кримськотатарського хлопця-хакера в новому серіалі, режисером якого є Денис Тарасов. Отже, цей хлопець попри юний вік не хоче сидіти в мами на шиї. Сама ж Ксенія Мішина зізнається, що дуже пишається сином і бажає йому досягнення нових творчих висот.

Нові статті

Схожі статті

На ній можна не тільки ворожити: навіщо досвідчені господарі висаджують в саду ромашки — цікава хитрість

Ромашка — тендітна квітка, яка зазвичай росте в полях. Але деякі городники висаджують її на дачній ділянці. І не тільки заради краси. Навіщо в саду ромашки — читайте в матеріалі від "Одного факту".

Ніч, вулиця, ліхтар, каштани: Леся Нікітюк показалася у всій красі посеред квітучого вечірнього Києва

Ведуча шоу "Хто зверху" Леся Нікітюк після робочих буднів вирішила прогулятись. І знайшла розкішну локацію для фотозйомки. Як виглядаϵ вечірній Київ в обʼϵктиві Лесі Нікітюк – подивіться прямо зараз.

Немає тіста – немає проблем: Настя Каменських поділилася рецептом піци, що підкорила серце її чоловіка

Цей рецепт піци з цукіні від Насті Каменських - це чудовий варіант для швидкого та смачного обіду. Він також стане в нагоді, якщо ви хочете приготувати щось оригінальне та корисне для своїх гостей.

Позбавитися від часникового запаху можна швидко: як та чим його прибрати вдома – корисні поради

Часник – розповсюджена пряність для заправки багатьох страв. В нього ϵ один мінус, який повʼязаний із різким ароматом. Як від нього позбавитись – читайте в наступному матеріалі від "Одного факту".