Двоє парубків і четверо доньок: що відомо про дітей Андрія Доманського, яких йому народили 3 різні дружини

Андрій Доманський був популярним ведучим на Новому каналі, згодом на 1+1 і врешті на Інтері. Та останні 2 роки про нього ні слуху ні духу. Куди подівся чоловік із купою власних дітей?

Юлія Доманська

Андрій Доманський родом з Одеси. Там він зростав і навіть отримав диплом інженера. За цей час устиг одружитися. Юлія народила первістка у 2000 році. Щасливий татусь назвав його Васильком на честь свого дідуся. За 4 роки родина поповнилася донечкою Ладою.

Андрій Доманський з дітьми: перша та третя дружини

На жаль, після 10 років спільного життя подружжя розлучилося. Андрій вирішив робити кар’єру в Києві, а жінка навідріз відмовилася їхати з рідного міста біля моря. Її влаштовували постійні відрядження чоловіка до столиці на знімання “Підйому”, але про постійний переїзд вона нічого й слухати не хотіла.

Лідія Таран

Після того як Андрій перейшов працювати на 1+1, він зблизився з ведучою. З Лідією вони стосунків не оформлювали, але жили справжньою сім’єю протягом 5 років. 2007-го Таран подарувала коханому доньку, яку знову назвали на честь дідуся Василиною.

Донька та друга дружина Андрія Доманського

Для красуні-білявки стало справжнім шоком і несподіванкою рішення Доманського покинути її. Лідія вважала, що у них все добре. Натомість чоловіку не подобалося, що молодиця не хоче спілкуватися з його батьками та першою родиною й старшими дітьми. Нині Лідія з донькою перебувають у Франції.

Марина Доманська

Навесні 2010-го Андрій покинув Лідію з донькою, а вже влітку стало відомо, на кого її проміняв. Третьою дружиною Доманського стала Марина, яка у вересні 2011 року народила шоумену доньку Кіру. Лише після цього вони оформили стосунки офіційно.

Андрій Доманський з дітьми: три старші донечки

Оскільки в жінки вже був син Артем від попередніх стосунків, то Доманський став йому за тата. Щоправда, налагодити стосунки з пасинком виявилося доволі складно. За 5 років сім’я поповнилася ще однією донькою, яку назвали Вірою. Марина зробила висновки з попередніх стосунків чоловіка, тож подружилася з першою дружиною та її дітьми. А от із Василиною та Лідією Таран так і не випало нагоди познайомитися.

Андрій Доманський з дітьми: старші та менші

Подейкують, що нині Андрій Доманський перебуває в одній з країн Прибалтики. Підтвердити чи спростувати цю інформацію з перших вуст неможливо, оскільки ведучий видалив усі сторінки в соціальних мережах.

Нові статті

Схожі статті

Ніч, вулиця, ліхтар, каштани: Леся Нікітюк показалася у всій красі посеред квітучого вечірнього Києва

Ведуча шоу "Хто зверху" Леся Нікітюк після робочих буднів вирішила прогулятись. І знайшла розкішну локацію для фотозйомки. Як виглядаϵ вечірній Київ в обʼϵктиві Лесі Нікітюк – подивіться прямо зараз.

Немає тіста – немає проблем: Настя Каменських поділилася рецептом піци, що підкорила серце її чоловіка

Цей рецепт піци з цукіні від Насті Каменських - це чудовий варіант для швидкого та смачного обіду. Він також стане в нагоді, якщо ви хочете приготувати щось оригінальне та корисне для своїх гостей.

Позбавитися від часникового запаху можна швидко: як та чим його прибрати вдома – корисні поради

Часник – розповсюджена пряність для заправки багатьох страв. В нього ϵ один мінус, який повʼязаний із різким ароматом. Як від нього позбавитись – читайте в наступному матеріалі від "Одного факту".

Дзвонять весільні дзвони: Павло Зібров підтвердив заручини 27-річної доньки Діани і готується до весілля

Історія кохання Діани Зібровoї та Андрія Іщенка розпочалася кілька років тому. Пара одразу ж зачарувала шанувальників своїми щирими почуттями та безмежною підтримкою один одного.