Жіночий угодник: чому Олег Винник приховує своїх жінок та дітей, інформація про яких просочилася в ЗМІ

Олег Винник волів ділитися з улюбленими вовчицями своєю творчістю, аніж подробицями особистого життя. Все ж можемо назвати кількох жінок, до яких співак був небайдужим.

Ніно

Ця пісня присвячена дівчині з дитинства Олега Винника. Разом із Ніною вони у школі сиділи за однією партою. Хлопчик не наважився розповісти однокласниці, що кохає, а вона навіть не підозрювала, що викликає у білявого однолітка пришвидшене биття серця. 14-річний підліток навіть зробив тату з іменем уподобаної дівчинки. Нині вона працює продавчинею у сільському магазині.

Таюне

Стосунки з бек-вокалісткою Таїсією Сватко линуть у далекий період життя на Черкащині. Вони разом навчалися у Канівському училищі культури. Познайомилися в гуртожитку, а гучне весілля гуляли відразу на два села. Вже пізніше в музикальній родині народився первісток Юліан.

Олег Винник розповів про своїх жінок

Настя Каменських

Був час, коли тренерські крісла Олега Винника та Насті Каменських на талант-шоу “Х-фактор” стояли поряд. Тоді й з’явилися чутки, що зірки – не просто колеги. Між ними явно щось більше. Натяки Насті, що вона закохана, легкі торкання губами один одного в особливо чутливі моменти кастингу – все це підігрівало цікавість телеглядачів і змушувало вірити у роман.

Олег Винник розповів про своїх жінок

Катя Осадча

Потрапити у “Світське життя” до Каті Осадчої було мрією всіх артистів. Натомість для Винника двері телепередачі завжди були відчиненими. Деякі випуски були присвячені виключно співаку. Одного разу Олег заспівав пісню особисто для ведучої, а потім обійняв білявку за талію й промовив: “Моя Катруся, кохана…”

Олег Винник розповів про своїх жінок

Олена Шоптенко

Дуже недовго артист брав участь у “Танцях з зірками”. Його напарницею в бальних танцях стала Олена Шоптенко, яка колись привела Володимира Зеленського до перемоги. На цей раз на заваді отриманню кубка стала корона, на яку захворіли виконавці. Коли широкий загал дізнався, що парочка перебуває на самоізоляції удвох, тут уже фантазія розгулялася на повну котушку.

Олег Винник розповів про своїх жінок

Нові статті

Схожі статті

“Мій блог поцупили”: 42-річна Мейхер вперше вийшла на звʼязок та розповіла, що сталося та чим займається

Надія Мейхер більше двох років не зʼявлялась на публіці та її профіль у Instagram був повністю пустий. Нарешті співачка дала коментар, чому так сталося та в чому була причина.

В Україні з’явиться доступне житло в оренду для українців: хто зможе стати учасником соціальної програми

В України хочуть запровадити новий різновид оренди житла – так званої соціальної. Що це за оренда і хто зможе прийняти участь в програмі? "Один Факт" розповість про нову ініціативу детальніше.

“Головне кохання мого життя”: 48-річна Наталія Могилевська пригадала перший шлюб, в якому пробула рік

Наталія Могилевська доволі багато з ким крутила романи, але також у неї було два офіційних шлюби та першим її чоловіком був Дмитро Чалий - як він виглядає та що про нього відомо?

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: вдача буде з вами – головне триматися за свою мету

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки радять вірити в свою мрію, адже так вона обов'язково здійсниться. Астрологічний прогноз.