Жіночий угодник: чому Олег Винник приховує своїх жінок та дітей, інформація про яких просочилася в ЗМІ

Олег Винник волів ділитися з улюбленими вовчицями своєю творчістю, аніж подробицями особистого життя. Все ж можемо назвати кількох жінок, до яких співак був небайдужим.

Ніно

Ця пісня присвячена дівчині з дитинства Олега Винника. Разом із Ніною вони у школі сиділи за однією партою. Хлопчик не наважився розповісти однокласниці, що кохає, а вона навіть не підозрювала, що викликає у білявого однолітка пришвидшене биття серця. 14-річний підліток навіть зробив тату з іменем уподобаної дівчинки. Нині вона працює продавчинею у сільському магазині.

Таюне

Стосунки з бек-вокалісткою Таїсією Сватко линуть у далекий період життя на Черкащині. Вони разом навчалися у Канівському училищі культури. Познайомилися в гуртожитку, а гучне весілля гуляли відразу на два села. Вже пізніше в музикальній родині народився первісток Юліан.

Олег Винник розповів про своїх жінок

Настя Каменських

Був час, коли тренерські крісла Олега Винника та Насті Каменських на талант-шоу “Х-фактор” стояли поряд. Тоді й з’явилися чутки, що зірки – не просто колеги. Між ними явно щось більше. Натяки Насті, що вона закохана, легкі торкання губами один одного в особливо чутливі моменти кастингу – все це підігрівало цікавість телеглядачів і змушувало вірити у роман.

Олег Винник розповів про своїх жінок

Катя Осадча

Потрапити у “Світське життя” до Каті Осадчої було мрією всіх артистів. Натомість для Винника двері телепередачі завжди були відчиненими. Деякі випуски були присвячені виключно співаку. Одного разу Олег заспівав пісню особисто для ведучої, а потім обійняв білявку за талію й промовив: “Моя Катруся, кохана…”

Олег Винник розповів про своїх жінок

Олена Шоптенко

Дуже недовго артист брав участь у “Танцях з зірками”. Його напарницею в бальних танцях стала Олена Шоптенко, яка колись привела Володимира Зеленського до перемоги. На цей раз на заваді отриманню кубка стала корона, на яку захворіли виконавці. Коли широкий загал дізнався, що парочка перебуває на самоізоляції удвох, тут уже фантазія розгулялася на повну котушку.

Олег Винник розповів про своїх жінок

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.