Лілія Ребрик показала молодшу донечку Аделіну, яку народила від Андрія Дикого рівно 1 місяць тому (ФОТО)

Лілія Ребрик показала свою наймолодшу донечку Аделіну рівно через місяць після народження. "Один Факт" пропонуϵ помилуватись світлиною української телеведучої, яка ніжно тримаϵ на руках немовля.

Місяць тому телеведуча Лілія Ребрик народила третю донечку Аделіну. З нагоди першої значущої дати в житті дівчинки багатодітна матуся поділилась родинною світлиною із немовлям.

Лілія Ребрик з молодшою донечкою Аделіною
Лілія Ребрик з молодшою донечкою Аделіною

На світлині Лілія Ребрик в оточенні весняних квітів у вазоні тримаϵ на руках маленьку Аделіну. Дівчинка вдягнена у легенький сліп світлого кольору без рукавів. Додатково турботлива матуся прикрасила одяг немовляти багатошаровою рожевою резинкою.

1 місяць – підписала світлину Лілія Ребрик.

Треба зазначити, що телеведуча, яка народила третю донечку лише місяць тому — виглядаϵ неперевершено. Лілія Ребрик вже встигла вийти на роботу і провести перший після пологів “Ранок вдома” на телеканалі “Дім”.

Прокидайтеся з нами – запросила щаслива матуся, вдягнена в легку чорну сукню у подовжений піджак контрастного білого кольору.

Сяючий вигляд Ребрик на робочому місці викликав хвилю коментарів, які більшою частиною були присвячені неперевершеній зовнішності телеведучої.

Як у вас це виходить? — спитала одна з користувачок. — Як? Звідки стільки енергії? І завжди щаслива і посміхнена.

Інша користувачка відповіла на цей коментар ось так:

Бо там ϵ дуже багато помічників. Вона собі народила, няньку наняли і все – ніяких запарів з дитиною.

Цей коментар викликав певне обурення в господині сторінки Instagram, Лілії Ребрик. Ведуча відповіла на нього особисто і в жартівливій манері

Тільки я про це не знаю? Вам, мабуть, видніше – шановна

І дійсно, Лілія Ребрик — може стати взірцем для будь-якої жінки. Вона через місяць після пологів не закрилася в чотирьох стінах, а живе наповненим, якісним і яскравим життям.

Дружина танцюриста Андрія Дикого і просто прекрасна жінка встигаϵ і за маленькою Адель доглядати, і на роботу сходити, і прикрасити власний сад квітами — разом із старшими донечками, Поліною та Діаною.

Нові статті

Схожі статті

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.

Один факт, який допоможе вам: чим підживити часник у травні 2024, щоб листя не жовтіло. Просто зробіть це

Простий та ефективний спосіб, який принесе вам 100% гарний результат: чим необхідно підживити часник у травні 2024 року для гарного врожаю, щоб не жовтіло листя.