В які ДТП потрапляли українські зірки: Анастасія Приходько, Настя Каменських, Лідія Таран, Кузьма Скрябін

Серед українських зірок ϵ чимало тих, хто вправно вміϵ керувати автомобілем. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів добірку випадків, коли наші зірки потрапляли у дорожні пригоди.

Українські зірки, які вміють керувати автомобілем, інколи все ж потрапляють у дорожні пригоди. “Один Факт” розповість історії з дорожнього життя Насті Каменських, Анастасії Приходько, Лідія Таран та Кузьми Скрябіна.

Анастасія Приходько

Анастасія Приходько нещодавно потрапила у транспорту пригоду, коли їхала на власний концерт до глядачів. На сцену співачка мала б вийти у місті Чорнобай.
Автомобіль артистки після аварії був пошкоджений і їй навіть довелось викликати евакуатор. Артистка не стала розповідати про деталі аварійної ситуації, але зазначила, що сталась вона через поганий стан доріг.

Кузьма Скрябін

Кузьма Скрябін потрапив у ДТП
Кузьма Скрябін потрапив у ДТП

Музикант Кузьма Скрябін в 2015 році потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, яка стала для нього фатальною. Фронтмен гурту “Скрябін” потрапив у смертельне ДТП 2 лютого 2015 року, в Криворізькому районі. Він їхав з концерту, що був присвячений 25-річчю створення гурту “Скрябін”.

Лідія Таран

Телеведуча Лідія Таран також потрапляла у дорожньо-транспортну пригоду. Щоправда, знаходилась вона не за кермом, а на пасажирському сидінні в автомобілі таксі. Прямо на дорозі автівка врізалася в іншу машину. Подробиці дорожньо-транспортної пригоди Лідія Таран розповідала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Ведуча розповіла, що після зіткнення їй довелося буквально викочуватись із палаючої автівки. Швидко вибратись їй допомогли спортивні навики та регулярні спортивні тренування.

ДТП за участі Лідії Таран
ДТП за участі Лідії Таран

Лідія Таран також зазначила, що їй тоді пощастило, бо вона сіла позаду і задні двері просто не заблокувались. Тому вона змогла вибратися дуже швидко.

Анастасія Каменських

Співачка Анастасія Каменських теж потрапляла у ДТП. Транспортна пригода сталась в 2006 році, коли артистка зустрічалась з хлопцем на імʼя Володимир Дятлов. Тоді автівка перевернулася 8 разів, а Настя отримала серйозні травми. В тій аварії загинуло декілька людей, серед яких були і батьки її хлопця. Під час ДТП Анастасія вилетіла з автівки через лобове скло.

Та аварія змусила артистку переосмислити усе своϵ життя.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Водолій, Риби, Діва: успіх буде у всіх починаннях

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Водолій, Риби, Діва: вдача буде на вашій стороні, якщо ви будете діяти правильно. Астрологічний прогноз.

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Стрілець, Терези, Рак: очікуйте на важливу розмову

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Стрілець, Терези, Рак: зірки пророкують прийняття серйозних рішень, які вплинуть на майбутнє кожного знаку Зодіаку.

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Лев, Близнюки: час зробити те, що відкладали

Гороскоп на 9 травня 2024 року для знаків Зодіаку Козеріг, Лев та Близнюки: астрологи прогнозують, що четвер буде занадто продуктивним та важливим.

Дар’я Легейда отримала від чоловіка Дмитра Сови найкращий подарунок, про який мріяла: не золото й не брюлики

Дар'я Легейда та Дмитро Сова побралися напередодні повномасштабного вторгнення, тож насолодитися сімейним життям навіть не встигли. Та кохання від цього нікуди не зникло.