Українська Леді Гага: чи залишилась після розлучення з мільярдером Камалія найбагатшою співачкою України

Раніше Камалія завжди хвалилася розкошами – справжнім палацом, конюшнею, літаком. Тепер часи змінилися. Фінансові труднощі почалися ще до розлучення з мільярдером, а тепер і поготів.

Схоже, для Камалії настали тяжкі часи. Співачка, яку довгі роки називали найбагатшою в Україні, більше не може похвалитися такими достатками. Все пішло шкереберть після повномасштабного вторгнення, а потім це потягнуло за собою розлучення з мільярдером Мохаммадом Захуром.

Офісні центри стояли пусткою, заводи працювали на чверть своєї потужності. Довелося розпустити прислугу, а це понад два десятки людей, й тимчасово переїхати до доньки Мохаммада Захура. На концерти співачку якщо й запрошували, то виключно на благодійні, тож і цей фінансовий потічок перервався.

Після розлучення Камалія зазнала фінансових і не тільки труднощів

Та в Лондоні життя теж не задалося. Донька чоловіка наполовину росіянка, тому між нею та українкою стали виникати справжні словесні баталії. Камалія сподівалася, що Захур прийме її бік, а він попросив дружину стримувати себе.

Оскільки доньки ходили до англійської школи, зривати їх та повертатися в Україну жінка не наважилася. Врешті таки повернулася до Києва, але сама. Рік тому приголомшила новиною, що вони з чоловіком розлучилися.

Після розлучення Камалія зазнала фінансових і не тільки труднощів

Коли в мережі вигулькнули світлини зірки з явними слідами побоїв на обличчі та шиї, всі подумали, що руку приклав колишній благовірний. Камалія взагалі відхрестилася від подібних фото, сповістивши, що з нею все гаразд, а Захур взагалі не здатний підняти руку на жінку.

Мережею стали ширитися нові чутки. Мовляв, Наталію відходив інший чоловік. В сторіз начебто від імені зірки йшлося, що новий обранець не здатен оплатити творчість та інші чималі потреби співачки.

Правда це чи навмисний вкид з боку анонімних Телеграм-каналів, сказати важко. Та якщо Захур і справді перервав фінансування колишньої дружини, їй буде непереливки, адже вона звикла розкошувати.

Нові статті

Схожі статті

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.

Один факт, який допоможе вам: чим підживити часник у травні 2024, щоб листя не жовтіло. Просто зробіть це

Простий та ефективний спосіб, який принесе вам 100% гарний результат: чим необхідно підживити часник у травні 2024 року для гарного врожаю, щоб не жовтіло листя.