Анатолій Анатоліч проїхався в метро у Лондоні за 225 грн: “Доступне місто, якщо не їсти і спати на вулиці”

Блогер Анатолій Анатоліч зачіпає чимало гострих тем на своєму Ютуб-каналі "Зе Інтерв'юер". Тепер настала черга поділитися особистими враженнями від перебування в громадському транспорті.

Лондон

Неабияк обурили Анатолія Анатоліча розцінки у Великобританії. Ведучий проїхався у метро, а квиточок на наші гроші коштує аж 225 гривень. Ще 280 грн довелося викласти за філіжанку кави. А щоб дістатися до аеропорту в Лондоні українець сплатив аж 1100 гривень.

Анатолій Анатоліч обурився громадським транспортом

Після таких витрат чоловіку захотілося якомога швидше повернутися додому в рідний Київ. Врешті тато трьох дітей дійшов висновку:

“Лондон – доступне місто, якщо не їсти і спати на вулиці”.

Париж

Та ще більше гніву в блогера викликали відвідини паризького метро восени 2022 року. Саме у цьому французькому громадському транспорті Анатолій Анатоліч став жертвою грабіжників. Чоловік позбувся гаманця, в якому було посвідчення водія та банківські карти.

Анатолій Анатоліч обурився громадським транспортом

На щастя, паспорт залишився в українця. Злодюжки встигли зняти з карти ютубера 10 тис. грн, а потім Анатолічу прийшло повідомлення з банку, і він заблокував картки. Отак, сплативши 1,9 євро за проїзд у метро, українець не дорахувався 260 євро та змушений був писати заяву в поліцію.

Київ

Та й у рідній Україні у ведучого є чимало претензій. Наприкінці 2023 року Анатолій Анатоліч проїхався у маршрутці й отримав справжній шок. Салон був доволі брудний. Зі стелі капала вода. Щодня цим видом транспорту користується 700 тисяч киян.

Анатолій Анатоліч обурився громадським транспортом

Хіба можна випускати подібні машини на маршрут?! Блогер неабияк обурився, адже щодня підприємці відкривають гарні кафе у столиці, києвознавці проводять екскурсії, розповідаючи цікавинки про місто. Чому ж тоді вулицями курсують такі вбиті маршрутки?!

Нові статті

Схожі статті

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.

Один факт, який допоможе вам: чим підживити часник у травні 2024, щоб листя не жовтіло. Просто зробіть це

Простий та ефективний спосіб, який принесе вам 100% гарний результат: чим необхідно підживити часник у травні 2024 року для гарного врожаю, щоб не жовтіло листя.