Тарабарова, Салій та інші рудоволосі українські зірки: когось природа нагородила, а хтось пофарбувався

Український шоу-бізнес багатий на яскравих та колоритних знаменитостей. Серед них ϵ і такі, хто мають рудий колір волосся. Про те, як вони стали руденькими - "Один Факт" розповість далі.

Рудоволосі українські знаменитості стають справжньою прикрасою як на сцені, так і на телевізійних екранах. “Один факт” підготував для читачів добірку з 5-ти наших, національних зірок, які вражають своїм яскравим кольором волосся. В кого з них натуральний колір, а хто пофарбувався —читайте в нашому наступному матеріалі.

Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова прославилася в Україні завдяки співочому талант-шоу “Фабрика зірок”. Там дівчина виступала під псевдонімом Аліси Тарабарової і змогла прихилити до себе увагу Наталії Могилевської.

Рудоволоса співачка Світлана Тарабарова
Рудоволоса співачка Світлана Тарабарова

Декілька років тому Світлана кардинально змінила свій імідж і перефарбувала волосся у вогняно-рудий колір. З тих пір такий колір волосся ϵ її головною візитівкою.
Цікаво, що природній колір волосся Тарабарової — світлий. В підлітковому віці співачка була білявкою.

Вікторія Булітко

Вікторія булітко досягла яскраво-рудого кольору волосся завдяки фарбуванню
Вікторія булітко досягла яскраво-рудого кольору волосся завдяки фарбуванню

Вогняно-рудий колір волосся — візитівка української акторки з “Дизель-шоу” Вікторії Булітко. Артистка в такому стилі зʼявляϵться на публіці декілька років поспіль, лише іноді змінюючи його на розкішний блонд або попелястий колір.

Віталій Салій

Рудоволосий український актор Віталій Салій
Рудоволосий український актор Віталій Салій

Український актор театру і кіно Віталій Салій — рудоволосий від природи. З дитинства за ним закріпилося прізвисько “Рудий”, а сонячний колір волосся його навчили сприймати тільки з позитивної сторони, як перевагу та суттϵвий плюс.

Оксана Жданова

Українська акторка театру і кіно Оксана Жданова
Українська акторка театру і кіно Оксана Жданова

Оксана Жданова — рудоволоса акторка українського театру та кіно. Глядачі можуть побачити її в багатьох серіалах українського виробництва. Сама артистка зізнавалась, що рудим кольором волосся її нагородила сама природа. Це її рідний колір і вона ніколи не використовувала магазинні фарби для підвищення яскравості локонів.

Геля Зозуля

Рудоволоса співачка Геля Зозуля
Рудоволоса співачка Геля Зозуля

Молода українська співачка Геля Зозуля теж руденька. Її зірка запала відносно недавно, але завдяки приϵмному голосу та яскравій зовнішності Геля змогла звернути до себе увагу багатьох шанувальників.

Руде волосся в Гелі Зозулі — від природи.

Нові статті

Схожі статті

Покинув Лідію Таран та пішов до іншої: як виглядає дружина Андрія Даманського, до якої він пішов з сімʼї

Андрій Доманський розповів, чому покинув Лідію Таран та пішов до іншої: як виглядає теперішня дружина телеведучого Марина? Подробиці особистого життя.

Гороскоп на 6 травня 2024 року для знаків Зодіаку Водолій, Овен, Лев: час неочікуваних зустрічей

Гороскоп на 6 травня 2024 року для знаків Зодіаку Водолій, Овен, Лев: астрологи пророкують, що ви будете вражені від несподіванок, які трапляться протягом дня.

Гороскоп на 6 травня 2024 для знаків Зодіаку Терези, Рак, Близнюки: які перешкоди зʼявляться на вашому шляху

Гороскоп на 6 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Рак, Близнюки: зірки пророкують, що день буде напруженим та багатим на виклики. Астрологічний прогноз.

Гороскоп на 6 травня 2024 року для знаків Зодіаку Риби, Козеріг, Скорпіон: хто знайде любов, а хто проблеми?

Гороскоп на 6 травня 2024 року для знаків Зодіаку Риби, Козеріг, Скорпіон: цього дня ви будете перебувати в стані ейфорії, адже ви знайдете своє кохання та покращите стосунки з партнером.