Присвятила своє життя одному єдиному: як виглядає чоловік Руслани Лижичко, за яким вона заміжня вже 29 років

Кохання до Олександра Ксенофонтова Руслана Лижичко називає неземним. Пара вже 29 років разом. Звели суперовий екобудинок. Натомість ні сина, ні доньки не народили.

Руслані Лижичко пощастило в житті з коханням до Олександра Ксенофонтова. Наприкінці 1995 року двоє львів’ян побралися. Відтоді разом вирішують усі побутові та музичні питання.

Як виглядає чоловік Руслани Лижичко

Чорно-білі світлини з одруження пари вражають. Наречена вбралася у плащ, а її коханий – в теплий светр та жилетку. Музикант став продюсером дружини-співачки. Слід відзначити, доволі успішним. Він є автором чи співавтором багатьох пісень дружини.

Як виглядає чоловік Руслани Лижичко

Багато років поспіль Руслана обіцяла Сашку народити дитинку. Навіть часто говорила про це в інтерв’ю. Ксенофонтову подібні балачки дуже не подобалися, адже питання доволі інтимне й не слід його виносити на загал.

Як виглядає чоловік Руслани Лижичко

Нині про нащадків уже не йдеться. Подружжя навіть спить у різних кімнатах. Лижичко виявилася дуже неспокійною. Може прокидатися серед ночі, йти на кухню пити чай чи записувати слова, які спали на думку.

Як виглядає чоловік Руслани Лижичко

Олександру подібне заважає нормально виспатися. Тому вони й роз’їхалися по різних ліжках. Натомість коли приїжджають у Карпати, завжди згадують молодість. Їх знову тягне один до одного, як в юності.

2015 року родина закінчила зведення екобудинку, яке розпочала ще у 2007-му. Тут облаштували музичну студію та житлові приміщення. Та оскільки напічкана вітряками та сонячними панелями хатинка знаходилася чи не найвищій точці Київської області, в неї під час негоди влучила блискавка, спричинивши пожежу. Це сталося за 2 роки після входин. Тож довелося все починати спочатку.

Нові статті

Схожі статті

Навіть м’ясоїдам “зайде”: Злата Огнєвіч показала, як приготувати стейки з молодої капусти на корисний обід

Екс-учасниця романтичного шоу "Холостячка-2" Злата Огнϵвіч часто хвалиться у соцмережах кулінарними талантами. На цей раз красуня приготувала стейки з молодої капусти і розповіла детальний рецепт.

Навіщо посипати віник сіллю: українцям розповіли ефективний спосіб, як почистити його від пилу

Віник – незамінний помічник для кожної господині. Але після довгого використання він залишаϵ розводи. Почистити брудний віник допоможе корисний лайфхак. Детальніше розповість про нього "Один факт".

На Україну знов насуваються заморозки: в Укргідрометцентрі розповіли, коли чекати потепління

В українському Гідрометцентрі розповіли про похолодання майже в усіх регіонах України у найближчі дві доби. До яких позначок опустяться стовпчики термометрів та коли чекати потепління? Читайте далі.

Один факт, який допоможе вам: чим підживити часник у травні 2024, щоб листя не жовтіло. Просто зробіть це

Простий та ефективний спосіб, який принесе вам 100% гарний результат: чим необхідно підживити часник у травні 2024 року для гарного врожаю, щоб не жовтіло листя.