29-річна дружина Віктора Павліка стала конкуренткою Тоні Матвієнко? Репяхова крутиться поруч з Мірзояном

Катя Репяхова, маючи законного чоловіка Віктора Павліка, не цурається притискатися до іншого одруженого й знаменитого. Блогерка похвалилася світлинами з концерту Арсена Мірзояна.

У своїй Інстаграм-сторіз Катя Репяхова виклала чимало фото та відео з концерту Арсена Мірзояна. Відчувається, що дружина Віктора Павліка є справжньою фанаткою музиканта. Вона знає всі його пісні, тому залюбки підспівувала й бадьоро підтанцьовувала.

Катя Репяхова похвалилася світлинами з Арсеном Мірзояном

А після виступу улюбленого артиста ще й сфотографувалася з Арсеном на пам’ять. Чоловік Тоні Матвієнко вбрався у вишиванку, а Катя надто близько притулилася до артиста й весело посміхалася, зізнавшись:

“Він звучить у моїй машині кожного дня”.

Репяхова знає слова практично всіх пісень музиканта: “Не Магелан”, “Джеральдіна”, “До кінця!” Тож під час виступу артиста не могла стриматися у своєму кріслі. Ноги самі пускалися в танок й хотілося підспівувати кожен рядок.

Катя Репяхова похвалилася світлинами з Арсеном Мірзояном

І хоча концерт Мірзояна відбувався у Жовтневому палаці, Катя захопилася так, що кілька днів не ночувала вдома. Підписники Репяхової стали цікавитися, чому блогерка не проводить розіграші, а вона пояснила, що кілька останніх днів не була вдома.

Катя Репяхова похвалилася світлинами з Арсеном Мірзояном

Що трапилося такого неординарного, Катруся пояснювати не стала. Відзначила лише, що розповість трішки згодом, як тільки зможе. У своє виправдання написала:

“Деякі речі не від мене залежать”.

Отже, банальне відвідування концерту улюбленого співака у випадку з Репяховою залишило чимало запитань: чому Катя вже кілька днів не живе вдома? Чому законний чоловік не супроводжував її під час відвідин концерту Арсена Мірзояна? Як ставляться до обіймів Катрусі з Арсеном Тоня Матвієнко та Віктор Павлік?

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.