Лише в четвертому шлюбі Олексій Нагрудний зустрів щастя: що не так було з першими трьома дружинами актора

За свої 50 років Олексій Нагрудний зробив чотири спроби створити сім'ю. З першою дружиною Наталею разом навчалися. Потім була Ольга, повернення до Наталі й врешті щасливий шлюб зі Світланою.

Учетверте Олексій Нагрудний одружився 2019 року. Хоча до цього жили з кастинг-директоркою Світланою Горошковою багато років поспіль і навіть мали сина Олександра, якому цьогоріч мине 16 років.

Олексій Нагрудний пригадав усі чотири весілля

31 грудня 2023 року щасливе подружжя стало батьками синочка вдруге. Народжувала Євгена Світлана у Києві, а чоловік, пригадавши роль у серіалі “Жіночий лікар. Нове життя”, весь час був поряд і всіляко підтримував.

З теперішньою дружиною Нагрудний познайомився ще 2002 року, коли знімався в епізоді “Неба в горошок”. Світлана тоді була вже відомою особистістю в українському кінематографі.

Олексій Нагрудний пригадав усі чотири весілля: четверта дружина

Близькими вони стали набагато пізніше. До повномасштабного вторгнення пара збирала гроші на зведення власного будинку. Та коли почалася війна, взялися опікуватися зо 6 десятками сімей переселенців. То всі гроші пішли на цю благородну справу.

До цього життя Олексія було трішки сумбурним. Коли навчався у Києві на режисера, одружився з Наталею. Потім подався до Санкт-Петербурга, ставши чоловіком колеги Ольги Чурсіної. Коли життя у рф не пішло на лад, повернувся до України й знову зійшовся з Наталею.

Олексій Нагрудний пригадав усі чотири весілля: друга дружина

З Ольгою вони познайомилися на зніманнях серіалу “Сотка”, які відбувалися в Україні. Робота тривала півтора року, тож багато хто зі знімальної групи за цей час поріднилися. І хоча в Нагрудного було чимало роботи в театрі та на телебаченні, він усе покинув й подався за коханою до Санкт-Петербурга.

Та стосунки з росіянкою тривали недовго. За 3 роки Олексій повернувся назад до Києва. Цей шлюб актор вважає прихованим аб’юзом. Знову зійшовся з першою дружиною, але двічі в одну воду не ввійдеш, тому й третє одруження було приреченим.

Нові статті

Схожі статті

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.