Друга колишня дружина Володимира Остапчука готова сама виховувати свою дитину без чоловіка: “Я можу все”

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла, чи готова вона самотужки, без чоловіка виховувати майбутню дитину. Якою була її відповідь — дізнайтесь про це далі.

Христина Горняк — український нотаріус, що більш відома в суспільстві як екс-дружина ведучого Володимира Остапчука. Дівчина народилась в 1987 році і зараз їй вже 37. З Володимиром Остапчуком Горняк познайомилась влітку 2019 року в Італії. Майбутній обранець приїхав попрацювати тамадою на весіллі подруги Христини.

В свої 37 років Христина Горняк все ще не має дітей. Чимало підписників у соцмережах цікавляться, чи хоче вона взагалі народити нащадків? Христина поміркувала на тему цього питання та відповіла філософськи. Мовляв, для всього свій час і у Всесвіту — свої плани.

Колишня Остапчука Христина Горняк розповіла, чи зможе виховувати майбутню дитину самотужки і без чоловіка
Колишня Остапчука Христина Горняк розповіла, чи зможе виховувати майбутню дитину самотужки і без чоловіка

Інше питання, яке в Stories Instagram поставили Христині її шанувальники, стосувалося того, чи зможе дівчина самостійно виховати майбутню дитину — якщо надійного чоловіка не буде поряд?

Горняк відповіла на нього ось так:

Я можу все, як показує моє життя, але…

Христина повідомила своїм прихильникам та гостям сторінки, що все ж бажала б, аби в її дитини була повноцінна родина і вона однаково відчувала і любов матусі, і турботу рідного батька.

Раніше Христина Горняк вже розповідала про своє відношення до дітей та материнства.

Незважаючи на те, що в дівчини поки що немає власних дітей — вона б дуже хотіла відчути щастя материнства. При цьому її наразі влаштовує і варіант бути без дітей в свої 37 років, і варіант – народити дитину для себе без чоловіка.

Оскільки дітей в Горняк ще немає — вона насолоджується свободою та можливістю відправитися на відпочинок разом із своїми подругами або ж прийняти розкішний букет квітів від хлопця.

А ще зізнається, що в свої 37 років відчуває себе найгарнішою і вродливою жінкою, в душі якої панує виключно гармонія і любов до світу.

Нові статті

Схожі статті

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".