Друга колишня дружина Володимира Остапчука готова сама виховувати свою дитину без чоловіка: “Я можу все”

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла, чи готова вона самотужки, без чоловіка виховувати майбутню дитину. Якою була її відповідь — дізнайтесь про це далі.

Христина Горняк — український нотаріус, що більш відома в суспільстві як екс-дружина ведучого Володимира Остапчука. Дівчина народилась в 1987 році і зараз їй вже 37. З Володимиром Остапчуком Горняк познайомилась влітку 2019 року в Італії. Майбутній обранець приїхав попрацювати тамадою на весіллі подруги Христини.

В свої 37 років Христина Горняк все ще не має дітей. Чимало підписників у соцмережах цікавляться, чи хоче вона взагалі народити нащадків? Христина поміркувала на тему цього питання та відповіла філософськи. Мовляв, для всього свій час і у Всесвіту — свої плани.

Колишня Остапчука Христина Горняк розповіла, чи зможе виховувати майбутню дитину самотужки і без чоловіка
Колишня Остапчука Христина Горняк розповіла, чи зможе виховувати майбутню дитину самотужки і без чоловіка

Інше питання, яке в Stories Instagram поставили Христині її шанувальники, стосувалося того, чи зможе дівчина самостійно виховати майбутню дитину — якщо надійного чоловіка не буде поряд?

Горняк відповіла на нього ось так:

Я можу все, як показує моє життя, але…

Христина повідомила своїм прихильникам та гостям сторінки, що все ж бажала б, аби в її дитини була повноцінна родина і вона однаково відчувала і любов матусі, і турботу рідного батька.

Раніше Христина Горняк вже розповідала про своє відношення до дітей та материнства.

Незважаючи на те, що в дівчини поки що немає власних дітей — вона б дуже хотіла відчути щастя материнства. При цьому її наразі влаштовує і варіант бути без дітей в свої 37 років, і варіант – народити дитину для себе без чоловіка.

Оскільки дітей в Горняк ще немає — вона насолоджується свободою та можливістю відправитися на відпочинок разом із своїми подругами або ж прийняти розкішний букет квітів від хлопця.

А ще зізнається, що в свої 37 років відчуває себе найгарнішою і вродливою жінкою, в душі якої панує виключно гармонія і любов до світу.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?