Усі дівчата були його: 46-річний Арсен Мірзоян поділився фото себе у молодості – чоловік на мільйон

Співак Арсен Мірзоян здивував своїх шанувальників підлітковими фото та як виявилось зірка був ще тим повелителем жіночих сердець: чорні густі брови та вилиці.

Співак Арсен Мірзоян вирішив поділитися спогадами зі своєї юнацької давнини у своєму Instagram. Він показав шанувальникам кілька фотографій з підліткового віку, які були зроблені на самому початку його музичної кар’єри. Одна з цих чорно-білих фотографій особливо привернула увагу, на ній можна побачити молодого Мірзояна з темним волоссям, який позує в куртці поруч з новорічною ялинкою. Цей знімок несе в собі особливий зимовий настрій, нагадуючи про минулі святкові моменти.

Арсен Мірзоян показав, як виглядав у підлітковому віці. Фото з Instagram @arsen_mirzoian
Арсен Мірзоян показав, як виглядав у підлітковому віці. Фото з Instagram @arsen_mirzoian

Арсен Мірзоян додав до своєї історії в Instagram ще одне зображення, супроводивши його словами зі своєї пісні “Інспектор Час”. Ця пісня є частиною його музичного репертуару і, ймовірно, має особливе значення для співака, оскільки він вибрав її рядки для підпису до фотографії.

На сьогоднішній день Арсену Мірзояну 46 років. Він одружений із співачкою Тонею Матвієнко, з якою вступив у шлюб у 2017 році. Разом вони виховують восьмирічну доньку на ім’я Ніна. Крім того, у Арсена є сини від попередніх стосунків – Влад і Артем, тоді як у Тоні є 25-річна дочка Уляна. Ця велика і дружна родина є важливою частиною життя Мірзояна, додаючи йому натхнення та підтримку у його творчій кар’єрі.

Арсен Мірзоян показав, як виглядав у підлітковому віці
Арсен Мірзоян показав, як виглядав у підлітковому віці

У 2011 році кар’єра Арсена Мірзояна зазнала значного розвитку завдяки участі у вокальному телешоу “Голос країни”, яке виходило на каналі 1+1. На кастингу він обрав для виконання пісню “Я не здамся без бою” відомого українського гурту “Океан Ельзи”, що виявилося вдалою стратегією.

Його виступ справив сильне враження на двох членів журі — Стаса П’єху та Руслану. Обидва натиснули на кнопку, але в команду Арсена запросив саме Стас П’єха. Це стало важливим моментом у його кар’єрі, адже з цього часу Арсен Мірзоян здобув популярність по всій Україні.

Арсен Мірзоян показав, як виглядав у підлітковому віці
Арсен Мірзоян показав, як виглядав у підлітковому віці

Під час участі у “Голосі країни” Арсен Мірзоян пройшов складний шлях. Серед інших учасників він виділявся як бунтар, що привертало увагу. Незважаючи на безсумнівний талант і визнання з боку журі та глядачів, йому не вдалося виграти проект. У фіналі він зайняв четверте місце. Однак ця участь стала ключовою в його кар’єрі, зміцнивши його популярність і відкривши нові можливості для подальшого творчого розвитку.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?