Катя Осадча показала, як проводить вечори після роботи: біля плити Юрій Горбунов її точно не знайде

Колишня світська левиця Катя Осадча провела вечір після роботи не на кухні. Щаслива мама двох маленьких синочків показала нову домашню розвагу, з якою вона забула про час.

Відома українська ведуча та дружина Юрія Горбунова Катя Осадча показала, як виглядають її родинні вечори після роботи. Ні, зірка телеекранів не завжди проводить їх на кухні біля плити, готуючи родинні вечері для трьох своїх хлопців. Іноді доводиться й на підлогу присісти.

Ось, наприклад, минулий вечір було саме так. Молодший син Осадчої і Горбунова проводив вільний час на килимку посеред кімнати. Хлопчик грався новими великими машинками, одна з яких була дуже схожою за кольором на поліцейську, а інша — мала колір хакі і нагадувала автівку для полювання або ту, на якій їздять зараз українські захисники.

Катя Осадча показала, як проводить родинні вечори із сином
Катя Осадча показала, як проводить родинні вечори із сином

Катерина Осадча вирішила приєднатись до гри молодшого сина в машинки і теж всілася на підлогу. Ведуча взяла в маленького Данила зелену автівку – покататися. Мама та син стали гнатися по килимку наввипередки. А потім зелена машинка Катерини Осадчої знайшла найтемніший тунель під столом та заїхала в нього.

Трохи погравшись, мама Катерина, нарешті, згадала про те, що вона вже доросла. Іграшкова машинка повернулась до свого маленького володаря, хлопчика Данила. Телеведуча показала малюка в рожевій футболці, який сидів на килимку в компанії двох своїх улюблених автівок і з сумом зазначила:

Так швидко вони виростають…

Дійсно, свого молодшого сина Данила Осадча народила начебто недавно, 18 серпня 2021 року. Але з того дня пройшло вже понад 2 роки. І вже скоро Данило Горбунов відсвяткує своє 3-річчя.

Телеведуча Катерина Осадча показала, як проводить вечори із молодшим сином Данилом
Телеведуча Катерина Осадча показала, як проводить вечори із молодшим сином Данилом

“Один Факт” нагадує, що в подружжя Катерини Осадчої та Юрія Горбунова росте ще й старший син. Хлопчика звуть Іваном і він теж часто зʼявляється на сторінках зіркових батьків у соціальних мережах. Йому виповнилося 7 років.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?