“Бути батьком – це…”: Марічка Падалко ніжно привітала Єгора Соболєва із Днем Батька добіркою родинних світлин

Телеведуча Марічка Падалко ніжно привітала із Днем батька коханого чоловіка Єгора Соболєва. Зірка новин показала добірку світлин, на яких Соболєв проводить час із своїми трьома дітьми.

Телеведуча Марічка Падалко з нагоди свята Дня батька, який в Україні святкують щороку 16 червня — ніжно привітала чоловіка Єгора Соболєва із знаменною датою.

Єгор Соболєв – не просто батько. Він — багатодітний батько. В шлюбі з ведучою української служби новин Марічкою Падалко в нього народилося троє дітей: старший хлопчик Михайло (2007 рік народження), донька Марія (2008 рік народження) і наймолодша дівчинка Катерина (2010 рік народження).

Також в Соболєва є донька від першого шлюбу, Аліса (2002 рік народження).

У міжнародний та всеукраїнський День батька 16 червня Марічка Падалко на прикладі власної родини розповіла, хто такий справжній батько. На думку ведучої — це саме той, хто зустрічає власну дитину на цьому світі і присутній поряд із жінкою під час пологів.

А ще Батько — це той, хто бачить перші кроки свого немовляти, везе улюблену доньку у першу подорож і вчить її плавати, катає донечок і синочка взимку на санчатах, задмухує свічку на першому дні народження дитини і… відводить нащадків у перший клас.

Зробити саморобку у школу, взяти дитину на перший мітинг і привчити до чіткої громадської позиції, вболівати за сина на спортивних змаганнях з футболу — це теж про нього, справжнього Батька.

Марічка Падалко вважає, що бути батьком в Україні – це не лише захоплюватись першими перемогами своїх дітей, а й бути готовим захищати їх мирний сон на передовій.

Бути батьком в Україні – це точно знати, заради чого ти вже 2 роки не вдома — підсумувала свій вітальний допис Марічка Падалко і додала – Бути батьком в Україні – це велика честь і наша вдячність.

Телеведуча у невеликому відеоролику-привітанні вмістила найтепліші родинні моменти, в яких Єгор Соболєв постає не в ролі мужнього воїна-захисника чи депутата, а в якості люблячого, ніжного та турботливого татуся.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?