“Шукаю садівника”: 48-річна Наталія Могилевська розповіла про новий досвід у своєму житті і показала результат

Українська співачка Наталка Могилевська похвалилася своїм новим захопленням. Артистка власноруч прикрасила подвірʼя, а потім зрозуміла — без досвідченого помічника їй не обійтися.

Українська співачка Наталка Могилевська в соціальних мережах похвалилася своїм новим захопленням. В артистки воно зʼявилось нещодавно, але вже принесло свої перші результати.

У свій вихідний день Наталія Могилевська вирішила зайнятись… квітникарством. Раніше цю сферу життя артистка ще не опановувала, тому перші результати дуже її порадували. І ними зірка вирішила поділитись із шанувальниками.

Перші власні квіти в моєму житті – написала Могилевська у соціальних мережах, доповнивши цей допис яскравими літними світлинами.

На фото Наталія, вбрана в яскраво-червону сукню та туфлі такого ж кольору — позує на тлі розкішних квітів, що прикрашають терасу її оселі. Могилевська розповіла, що гортензії виростила вперше своїми руками. Окрім цього співачка поділилась і ще декількома новинами зі світу зіркового садівництва.

За словами Наталії — нещодавно вона побувала на ярмарку, де продавали декоративні рослини. Там їй вдалось побачити і придбати для власного саду чарівні різнокольорові троянди. Зараз ці квіти чекають на посадку у її садочку.

В свій єдиний вихідний Наталія Могилевська встигла і вічнозелені туї обробити від шкідників. Наприкінці насиченого дня, проведеного за садовими клопотами, артистка зрозуміла – в такій садибі їй точно без помічника не обійтися. Оскільки великого досвіду в садівництві артистка не має — їй доводиться… шукати собі гарного та досвідченого садівника. Адже тільки такий фахівець зможе підказати, чим та як обробляти рослини від шкідників та захворювань.

Своїми силами не справляюсь і не знаю, що робити, коли рослини хворіють — написала Наталія Могилевська.

Наприкінці допису артистка попросила своїх шанувальників поділились в коментарях контактами досвідченого садівника. Але замість них користувачі надіслали співачці цілу купу компліментів.

Ти дуже гарна, Наталка. З роками ти, як квітка – похвалила улюблену виконавицю одна з прихильниць.

Тераса наче з якоїсь казки. Стільки квітів, дуже красиво — написала інша користувачка.

Подивіться і ви, які чудові гортензії виросли в садочку у Наталки Могилевської.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.