Діти взяли все найкраще від своїх батьків: Марічка Падалко показала трьох дітей та викликала цим ажіотаж

Телеведуча 1+1 Марічка Падалко за кадром є справжньою опорою для своєї родини, зокрема чоловіка та трьох дітей: як виглядають спадкоємиці зірки?

Марічка Падалко завжди мріяла мати дітей, але її колишній партнер не підтримував цю ідею. Коли вона познайомилася з Єгором Соболєвим, відразу побачила в ньому потенційного батька своїх дітей.

Незважаючи на те, що обидва мали стосунки з іншими партнерами, їхній роман розвивався дуже швидко. крім бабусі Марічки та її колеги Лідії Таран, мало хто знав про їхні стосунки. Щодо особистого життя Єгора Соболєва тоді мало що було відомо, але вже через рік після їхнього знайомства Марічка дізналась, що вагітна.

Марічка Падалко показала, як виглядають її троє дітей. Фото з Instagram @marichkapadalko
Марічка Падалко показала, як виглядають її троє дітей. Фото з Instagram @marichkapadalko

Упродовж кількох років у сім’ї відбулися значні зміни: народилися декілька дітей, які мають невелику різницю у віці. Це стало основою для веселого та жвавого життя, де завжди є чим зайнятися. Особливе місце в цій великій родині займає падчерка Марічки, Аліса, що народилася у попередньому шлюбі її чоловіка Єгора.

Члени цієї сім’ї, здається, легко знайшли загальну мову. Попередня дружина Єгора навіть допомагала Марічці ознайомитися з батьками свого колишнього чоловіка і готувала її до важливих зустрічей.

Марічка Падалко показала, як виглядає донька від першого шлюбу чоловіка
Марічка Падалко показала, як виглядає донька від першого шлюбу чоловіка

Діти Єгора і Марічки більше нагадують матір, але старша дочка, Аліса, схожа на свого батька. Вона веде закрите життя, утримуючись від публічного висвітлення, в той час як її родина активно використовує соціальні мережі для демонстрації свого повсякдення через Instagram.

Марічка Падалко показала, як виглядають її троє дітей. Фото з Instagram @marichkapadalko
Марічка Падалко показала, як виглядають її троє дітей. Фото з Instagram @marichkapadalko

Єгор Соболєв наразі перебуває на передовій військових подій в Україні з початку повномасштабного вторгнення. Він взявся захищати свою країну і залишається на своєму військовому посту й досі.

Нові статті

Схожі статті

Чоловіки, які завоювали прихильність Тіни Кароль: актор, музичний продюсер та популярний зарубіжний артист

Тіна Кароль мала безліч "романів" за словами її фанатів, але як було насправді не відомо, адже співачка не полюбляє розповідати деталі особистого життя - хто підкорював серце поп-діви?

Перші поповнення на 1+1: вагітні Марія Падалко, Наталя Мосейчук і Катя Осадча показали, хто був у животиках

Марія Падалко, Наталя Мосейчук і Катя Осадча - справжні зірки каналу 1+1, які вже багато років присвятили роботі і навіть під час вагітності вони будували кар'єру - як виглядали матусі з животиками?

“Час набратися здорового глузду”: 38-річна Оля Цибульська публічно розповіла, які у неї відносини з Винником

Оля Цибульська гостра на язик і для неї не є проблемою висловитись про зірку шоу-бізнесу негативно - цього разу під руку попався підкорювач жіночих сердець Олег Винник.

На сцені ловелас і донжуан, а в житті – сімейний чоловік і батько: ось як виглядає дружина Євгена Сморигіна

Євген Сморигін не лише класний комік, але й вірний чоловік і батько трьох дітей, але як же виглядає його супутниця по життю? Подробиці особистого життя.