“Скоро нас буде шестеро”: Тімур Мірошниченко розповів, що очікує на поповнення в родині – подробиці

Ведучий Тімур Мірошниченко розповів, що найближчим часом у їхній сім'ї з'явиться ще одна дитина, але вагітна не його дружина Інна. Подробиці особистого життя.

Тімур Мірошниченко, відомий телеведучий, розповів, що найближчим часом на їхню родину очікує поповнення. На його сторінці у соціальних мережах з’явилося сімейне фото з незвичним коментарем, який підказував про майбутнє розширення сімейного кола. За словами Тімура, на фотографії зображено п’ять осіб, але вони готуються прийняти шосту.

Тімур Мірошниченко розповів, що очікує на поповнення в родині
Тімур Мірошниченко розповів, що очікує на поповнення в родині

Його дружина Інна Мірошниченко, відома адвокатка, також поділилася радісною новиною на своїй сторінці в Instagram. Вона розповіла про процес підготовки до прийняття нової дитини в сім’ю. Інна висловила своє щастя від того, що їхня сім’я багатодітна та вони готуються прийняти четверту дитину. Вона зазначила, що почувається щасливою – спочатку як самостійна особа, потім як дружина, а тепер як мама, яка з нетерпінням чекає на нове поповнення сім’ї.

Тімур Мірошниченко розповів, що очікує на поповнення в родині
Тімур Мірошниченко розповів, що очікує на поповнення в родині

Оголошення про намір Інни та Тімура Мірошниченків усиновити ще одну дитину сприйнято з великою підтримкою та вітаннями їхніх друзів, колег та підписників. Ця новина стала основою для активних обговорень серед шанувальників пари, які виражали свої побажання і підтримку. 

Пара одружилася у 2018 році, а вже літом того ж року вони з’явилась донька Мія. У 2020 народився син Марк. У січні 2023 року вони почали процес усиновлення хлопчика Марселя, а в жовтні того ж року Інна подала документи для усиновлення ще однієї дитини.

Тімур Мірошниченко розповів, що очікує на поповнення в родині
Тімур Мірошниченко розповів, що очікує на поповнення в родині

Наприкінці травня подружжя стикнулося з численними викликами у процесі усиновлення. Незважаючи на всі перешкоди, подружжю вдалося подолати всі труднощі, і тепер вони готуються прийняти нового члена у свою сім’ю. Ідея усиновлення дітей виникла у подружжя ще до початку повномасштабного вторгнення. Вони успішно завершили всі необхідні курси, що дало їм можливість усиновити лише одну дитину.

Згодом Інна вирішила знову звернутися до процесу усиновлення і знову успішно пройшла всі необхідні курси. Отриманий сертифікат дозволив їй взяти на виховання дівчинку віком від 8 до 10 років.

Нові статті

Схожі статті

Життя цих п’яти знаків Зодіаку наповниться щастям вже з цього вівторка: гороскоп на липень 2024 року

Знаки Зодіаку Терези, Близнюки, Скорпіон, Діва та Водолій будуть щасливими протягом усього липня та випаде чудовий шанс - гороскоп на липень 2024 року.

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.

“Без такого Колі не було б такої Раї”: полтавський баяніст, що підкорив серце співачки Раїси Кириченко

Раїсу Кириченко не дарма називали берегинею української пісні. Але хтозна, як би склалась її творча доля, якби в житті не трапилось справжнього кохання із баяністом Миколою Кириченком.

Викрутила шарм на максимум: цю стрижку “Каре француженки” зробила собі зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко

Яна Глущенко — одна з акторок гумористичної програми "Дизель шоу". Зараз шоу неможливо уявити без норовливої білявки, а Яна заради уваги аудиторії готова додати шарму і… кардинально змінити зачіску.