“Жодних помічниць у нас немає”: 29-річна Аліна Гросу розповіла про розподіл хатніх справ з чоловіком

Аліна Гросу вдруге вийшла заміж та не поспішає показувати обличчя чоловіка, однак ділиться деталями спільного життя: як співачка розподіляє домашні обов'язки з обранцем?

Українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про організацію свого другого весілля з чоловіком, особистість якого вона ретельно приховує. За її словами, свято було максимально камерним і організоване тільки для неї та її коханого. Аліна вважає, що пишне весілля не є важливим для подальшого сімейного життя.

Артистка наголосила, що їхнє друге весілля не було таким грандіозним, як перше. Основною причиною для цього є невідповідність часу та відсутність необхідності у цьому. Гросу вважає, що сімейне щастя не залежить від масштабів весілля. Вона підкреслила, що для них головним було провести цей день разом, створивши незабутні спогади та подарувавши собі казковий момент.

Аліна Гросу розповіла, як розподіляє хатні справи з чоловіком
Аліна Гросу розповіла, як розподіляє хатні справи з чоловіком

Аліна зазначила, що їй і її чоловікові було важливо, щоб це було свято тільки для них двох. Вони прагнули насолодитися моментом разом, без зайвої уваги. Співачка розповіла про це у своєму коментарі журналісту Славі Дьоміну, акцентуючи на тому, що цей день став особливим саме завдяки їхній близькості та спільному бажанню створити спогади тільки для себе.

Виконавиця розповіла, що після весілля вона та її чоловік вирішили поділяти всі хатні обов’язки порівну. Вона зазначила, що чоловік відповідає за винос сміття, а вона готує сніданки. Також чоловік займається приготуванням м’яса та риби, тоді як вона відповідає за приготування салатів, супів, каш і пирогів.

Аліна Гросу розповіла, як розподіляє хатні справи з чоловіком
Аліна Гросу розповіла, як розподіляє хатні справи з чоловіком

За її словами, вони наразі обходяться без допомоги ззовні, вирішивши, що впораються самостійно. Виконавиця підкреслила, що їхня домовленість передбачає рівний розподіл обов’язків по дому, що є зручним для обох. Вона також висловила вдячність чоловікові за те, що вони змогли дійти до такого рішення.

Нові статті

Схожі статті

Розійшлися шляхи: Наталка Денисенко назвала акторку, з якою ніколи не піде в кадр і чому саме

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла про своє ставлення до колег, які покинули Україну. Зокрема, вона висловилась про Галину Безрук, що обрала для себе життя в комфорті в росії.

Завжди сію моркву на зиму при + 5: ось чому потрібно робити це восени – секрет, про який мало хто знає

Досвідчені господині добре знають, що моркву у відкритий ґрунт можна сіяти як навесні, так і під зиму. Осінній посів морквяного насіння зручніше, адже в цей час робіт на городі меншає.

Як виглядають сини Анатолія Хостікоєва: один від Наталії Сумської, а інший – від жінки, яку кохав раніше

Анатолій Георгієвич Хостікоєв – другий чоловік акторки Наталії Сумської, яка народила йому молодшого сина Вʼячеслава. Також в артиста є старший син Георгій – від другого шлюбу з Любовʼю Кубʼюк.

ТОП-5 природних явищ України, які ніде більше не побачите: рожеве озеро, каньйон на 4 області на ще 3

Україна багата не тільки своєю історією та культурою. На території країни розташовані унікальні природні явища, про які ви можете більш детально прочитати в матеріалі "Одного Факту".