“Жодних помічниць у нас немає”: 29-річна Аліна Гросу розповіла про розподіл хатніх справ з чоловіком

Аліна Гросу вдруге вийшла заміж та не поспішає показувати обличчя чоловіка, однак ділиться деталями спільного життя: як співачка розподіляє домашні обов'язки з обранцем?

Українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про організацію свого другого весілля з чоловіком, особистість якого вона ретельно приховує. За її словами, свято було максимально камерним і організоване тільки для неї та її коханого. Аліна вважає, що пишне весілля не є важливим для подальшого сімейного життя.

Артистка наголосила, що їхнє друге весілля не було таким грандіозним, як перше. Основною причиною для цього є невідповідність часу та відсутність необхідності у цьому. Гросу вважає, що сімейне щастя не залежить від масштабів весілля. Вона підкреслила, що для них головним було провести цей день разом, створивши незабутні спогади та подарувавши собі казковий момент.

Аліна Гросу розповіла, як розподіляє хатні справи з чоловіком
Аліна Гросу розповіла, як розподіляє хатні справи з чоловіком

Аліна зазначила, що їй і її чоловікові було важливо, щоб це було свято тільки для них двох. Вони прагнули насолодитися моментом разом, без зайвої уваги. Співачка розповіла про це у своєму коментарі журналісту Славі Дьоміну, акцентуючи на тому, що цей день став особливим саме завдяки їхній близькості та спільному бажанню створити спогади тільки для себе.

Виконавиця розповіла, що після весілля вона та її чоловік вирішили поділяти всі хатні обов’язки порівну. Вона зазначила, що чоловік відповідає за винос сміття, а вона готує сніданки. Також чоловік займається приготуванням м’яса та риби, тоді як вона відповідає за приготування салатів, супів, каш і пирогів.

Аліна Гросу розповіла, як розподіляє хатні справи з чоловіком
Аліна Гросу розповіла, як розподіляє хатні справи з чоловіком

За її словами, вони наразі обходяться без допомоги ззовні, вирішивши, що впораються самостійно. Виконавиця підкреслила, що їхня домовленість передбачає рівний розподіл обов’язків по дому, що є зручним для обох. Вона також висловила вдячність чоловікові за те, що вони змогли дійти до такого рішення.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?