“Я відмовляюсь працювати”: Оля Полякова через спеку і свій вік більше не вийде на сцену зі своїми піснями

45-річна зіркова білявка Оля Полякова приголомшила заявою про те, що вона… на сцену більше не вийде. Що трапилось із Королевою ночі і чому робота стала їй не в радість? Подробиці читайте далі.

Українська співачка Оля Полякова полюбляє дивувати суспільство своїми стильними та епатажними образами на сцені. Задля уваги слухачів та прихильників ця довгонога білявка здатна майже на все. Вийти до публіки в купальнику або кокошнику? Чи вдягнути відверту сукню міні? Здійснити ці подвиги для Олі Полякової — нічого не варто.

Та є деякі речі, які українська Королева ночі точно не буде терпіти. Наприклад, якщо організатори концертів не дуже уважно ставляться до вимог зірки. Оля Полякова задля їхньої перевірки навіть вигадувала особливі вимоги для свого райдеру – щоб подивитись, чи уважно організатори його читають. Вписувала туди майже неймовірні потреби: трійку білих коней, які повинні домчати її в кареті до готелю після концертних виступів. А ще – салат із дубового листя для її улюбленої кози.

Втім, справжні вимоги Олі Полякової щодо організації концертів значно скромніші. Знаменитість бажає, аби в її гримерці були дзеркала в повний зріст, французька мінеральна вода і пляшка рожевого шампанського. В сучасних українських реаліях Полякова взагалі відмовляється від будь-яких вимог, якщо мова йде про благодійні виступи або концерти перед військовими.

Оля Полякова відмовилась виходити на сцену у літню спеку
Оля Полякова відмовилась виходити на сцену у літню спеку

Однак цього спекотного літа в Олі Полякової, схоже – зʼявився ще один обовʼязковий пункт для райдеру. Без його виконання зірка відмовляється виступати взагалі.

Я офіційно відмовляюсь працювати влітку в цих жахливих залах — наголосила співачка.

В своєму Instagram Stories артистка розповіла, що один із запланованих концертів її гастрольного туру Україною “Все буде добре” пройшов у надскладних умовах. Виною всьому – літня спека.

Поляковій довелось відпрацювати 3 концерти поспіль в залі, де температура повітря сягала… + 60°С.

Знаєте, мені, як-то кажуть – не 20 років – заявила обурена Оля. — Все!

Співачка також зазначила, що повністю вона зі сцени не піде. Але виступати готова лише восени та навесні, коли немає ані спеки, ані лютих морозів.

Наступний концерт Олі Полякової запланований на 5 липня у Броварах. Зараз невідомо, чи відмінять його організатори через неймовірно спекотну погоду.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.