З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Чарівна і талановита акторка Ада Роговцева за декілька десятиліть творчої карʼєри у театрі та кіно змогла внести вагомий внесок у розвиток українського мистецтва. Про те, що ця жінка має велике серце і добру душу – свідчать її вчинки.

Минулого року 16 липня Аді Роговцевій виповнилось 86 років. З нагоди власного дня народження акторка зіграла виставу в Жовтневому палаці та закликала своїх прихильників… не дарувати їй квіти. Краще – витратити ці гроші на допомогу захисникам ЗСУ.

Ада Роговцева в житті і кіно
Ада Роговцева в житті і кіно

Народна артистка України Ада Роговцева за життя зіграла понад 150 ролей в театрі та понад 100 кіноролей. Із француженкою Катрін Денев пані Аду поєднує хіба що сумний досвід перебування в окупації. Українка майже 4 роки жила в окупованому місті Глухів у дитинстві разом з мамою.

Француженка Катрін Денев народилась в окупованому Парижі. Якщо в Ади Миколаївни батьки працювали в сільськогосподарській сфері, то Денев була донькою акторів.

Життєвий досвід цих двох жінок – абсолютно різний, хоча обидві вони й повʼязали власне життя з творчістю та кіно. Ще одна вагома відмінність, яка показує Аду Миколаївну лише з кращої сторони – це особисте життя. Акторка українського театру обрала собі одного чоловіка на довгі роки. Ним став її викладач з театрального інституту, Костянтин Степанков. В шлюбі вони прожили разом 46 років і виховали двох чудових дітей – сина Костянтина та доньку Катерину.

Геть по іншому склалось особисте життя у французької ікони стилю Катрін Денев. Вона встигла побувати у двох громадянських шлюбах, перший з який стався із російським емігрантом Вадимом Роже (Племянніковим), а другий – з італійським актором Марчелло Мастрояні. В першому шлюбі Денев народила сина Крістіана, а в другому – доньку Кʼяру Мастроянні.

Незрівнянна Ада Роговцева в кіно зіграла багато драматичних та ліричних ролей. На відміну від неї Катрін Денев іноді діставались ролі розбещеної жінки мегаполісу, яка зважилась піти працювати у публічний дім.

Катрін Денев в молоді роки та зараз
Катрін Денев в молоді роки та зараз

Долі Катрін Денев і Ади Роговцевої склались по-різному. Але цим жінкам вдалось зберегти жіночу вроду і примножити свій талант, постійно ділячись ним із великою аудиторією шанувальників.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.