“Онук старший за сина”: як Катерина Репяхова зробила Віктора Павліка рекордсменом в українському шоу-бізнесі

Катя Репяхова кардинально змінила життя співака Віктора Павліка. Вони познайомились у 2015-му, а в травні 2020 року пара одружилася. В червні 2021 року в подружжя народився спільний син Михасик.

Історія кохання Каті Репяхової до співака Віктора Павліка розпочалась задовго до їхнього знайомства. Ще з дитинства дівчина захоплювалась творчістю українського артиста і при кожній слушній нагоді відвідувала концерти Павліка разом зі своєю мамою.

Перше знайомство майбутнього щасливого подружжя відбулось в 2015 році, коли Катерині Репяховій виповнився 21 рік. Хоча в родинному альбомі в неї є спільні світлини з Віктором Франковичем, зроблені ще в підлітковому віці.

Віктор Павлік і Катя Репяхова вперше познайомились в 2015 році
Віктор Павлік і Катя Репяхова вперше познайомились в 2015 році

В листопаді 2015 року Катя разом зі своїм китайським товаришем Шаном поїхала в Миколаїв, щоб послухати концерт улюбленого співака. Згодом зʼясувалось, що їх з Віктором номера в готелі розташовані поряд. Власне, цей факт і посприяв першому знайомству.

На той момент Віктор Франкович не був готовий до серйозних відносин, адже знаходився в офіційному шлюбі із Ларисою Созаєвою. Тому й Катю Репяхову всерйоз не сприйняв. Вона ж була не дуже впевненою в собі дівчиною, яка тільки-но закінчила університет і не мала постійної роботи.

Їх відносини розвивались повільно. Спочатку співак запросив Катю на концерт гурту “Козак Систем”, трохи згодом – став проявляти до неї певні знаки уваги. Однак розлучатись із дружиною був категорично не готовий.

Але Каті Репяховій все ж вдалось полонити серце популярного співака. Оскільки Віктор Франкович не утримував її фінансово – дівчина самостійно знайшла роботу. Спочатку Репяхова працювала в команді з Дмитром Карпачовим, потім – створювала майстер-класи для Маші Єфросиніної.

Катя Репяхова закохалась у Віктора Павліка ще з дитинства
Катя Репяхова закохалась у Віктора Павліка ще з дитинства

Коли Віктор Павлік побачив, що вона як професіонал, чогось та й варта – запропонував робити концерти і йому. Прийшов час, коли Катя стала займатись виключно піаром та організацією концертів майбутнього чоловіка.

В зіркового подружжя – велика різниця у віці. Катя Репяхова молодша за свого чоловіка на 28 років. Однак цієї різниці вона ніколи не відчувала. Поступово молодій дівчині вдалось кардинально поміняти життя Павліка та зробити його справжнім рекордсменом в українському шоу-бізнесі. Катя стала для артиста не тільки піар-менеджером, але й четвертою дружиною. А ще – народила йому наймолодшого синочка, Михайла.

Синові Репяхової і Павліка в цьому році виповнилось 3. Хлопчик на 11 років молодший за… онука Віктора Франковича, 14-річного Давида. Його співаку подарував найстарший син Олександр, що народився в першому шлюбі зіркового виконавця.

Катя Репяхова раніше зізнавалась, що добре спілкується з дітьми чоловіка від попередніх шлюбів. На її власну думку – чим більше вона буде дозволяти артисту спілкуватись з усіма його дітьми – тим їй самій буде краще та комфортніше.

Нові статті

Схожі статті

У магазині такого точно не купите: як приготувати вівсяний кекс із ягодами за 20 хвилин. Час пішов!

Настала осінь, холодні вечори, і це ідеальний час для того, щоб приготувати смачну та ароматну випічку - рецепт пухкого вівсяного кексу з ягодами.

Знайомство на роботі і пропозиція через 1.5 місяці: Христина Решетнік пригадала, як дружиною стала

Дружина ведучого телешоу "Холостяк" Григорія Решетніка пригадала той час, коли ще не була заміжня. Блогерка та багатодітна мама розповіла, якою була пропозиція руки та серця від коханого Григорія.

Щасливій історії настав кінець: що стало останньою крапкою у шлюбі Соломії Вітвіцької з Владом Кочатковим

Наразі Соломія Вітвіцька зустрічається з Олексієм Ситайло, який захищає Україну, але до нього у телеведучої 1+1 був шлюб із режисером Владом Кочатковим, який тривав 8 років - чому розлучились?

Не холостячка, як думають всі: 39-річна Тіна Кароль висловилась про своє заміжжя з олігархом – можна вітати?

Тіні Кароль все життя приписують романи, але вона їх не коментує - а можливо вона вже одружена, але приховує це? Поп-діва висловилась про заміжжя з оліграхом.