“Без Пономарьова не було б такої Марічки”: все почалося з “Голосу країни” – історія доньки Назарія Яремчука

31-річна співачка Марія Яремчук стала відомою не тільки завдяки батькові, Назарію Яремчуку. Велику роль в творчому становленні талановитої дівчини зіграв і… Олександр Пономарьов.

Марія Назарівна Яремчук – 31-річна співачка, яка в 2014 році представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”, змогла вийти у фінал і посісти 6 місце.

Марія народилась в родині народного артиста України і співака Назарія Яремчука. З дитинства дівчина полюбляла співати пісні – здебільшого українською мовою. Іноді в репертуарі молодої артистки зʼявляються пісенні твори на англійській та російській мовах.

Всесвіт нагородив Марію Яремчук справжнім пісенним талантом і чудовим голосом. Потужний поштовх до розвитку творчої карʼєри їй надала участь в українському шоу “Голос країни. Нова історія”. В 2012 році Марія потрапила на цей конкурс і виступала у складі команди зіркового тренера Олександра Пономарьова.

Співачка змогла вийди до фіналу талант-шоу і посісти 4 місце, позмагавшись у таланті із іншими трьома учасниками, серед яких були Павло Табаков, Назар Савко та Ангеліна Моняк.

Під час виступу у півфіналі пісенного конкурсу талантів Марії Яремчук довірили виконувати надскладну пісню, тому вона іноді не могла взяти занадто високі ноти. Втім, це не завадило артистці обійти в змаганні Кирила Туриченка та вирватись до фіналу.

Марія Яремчук на талант-шоу Голос країни виступала в складі команди тренера Олександра Пономарьова
Марія Яремчук на талант-шоу Голос країни виступала в складі команди тренера Олександра Пономарьова

Марія Яремчук – дівчина з яскравою зовнішністю, власною харизмою і красою, а також – приголомшливими вокальними даними. На сцені співачка виступає з 6-ти років. В творчому репертуарі виконавиці – не тільки власні пісні, але й твори її батька – славетного Назарія Яремчука. Її пісні завжди торкаються потаємних струн людської душі, а у відеокліпах Марія має змогу продемонструвати світові й власну акторську майстерність.

Деякі прихильники порівнюють Яремчук з голосистою американкою Ріанною. І дійсно, зовні дівчата трохи схожі одна на одну.

Прихильники порівнюють Марію Яремчук з Ріанною
Прихильники порівнюють Марію Яремчук з Ріанною

Після участі у “Голосі країни 2” Марія Яремчук не зупинилась на досягнутому. В її творчій біографії є ще декілька вагомих перемог. Одна з них — це шосте місце в міжнародному конкурсі “Євробачення”, фінал якого пройшов 10 травня 2014 року. Там Яремчук набрала 113 балів.

Нові статті

Схожі статті

Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.

Прожила разом з ним вже 29 років, але діточок не народили: як виглядає таємний чоловік Руслани Лижичко

Руслана Лижичко майже 30 років у шлюбі з Олександр Ксенофонтовим, але подружжя так і немає дітей - як виглядає чоловік співачки та чому не наважились на батьківство?

Обручились і після вона зникла: Тіна Кароль розповіла про інцидент, який стався з її весільною сукнею

Тіна Кароль розповіла курйозну історію, як її весільна сукня зникла одразу ж після церемонії - як все було насправді? Подробиці особистого життя.

“Я ледь не сплакнув”: чоловік Валентини Хамайко розповів, чому вирішив одружитись після 18 років стосунків

Валентина Хамайко вийшла заміж після 18 років стосунків, хоча перед цим вони з чоловіком вінчались: чому чоловік вирішив розписатись та що думає з цього приводу?