“Моя дівчинка вагітна”: Ектор Хіменес-Браво з “МастерШефу” приголомшив новиною про поповнення в родині

52-річний шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво повідомив приголомшливу новину. Виявляється, що його дівчинка вагітна і недовзі він стане… дідусем. Що тут і до чого в цій історії – розібрався "Один Факт".

Суддя та шеф-кухар з телевізійного проекту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво” поділився на своїй сторінці в Instagram приголомшливою новиною. У зворушливому відео 52-річний колумбієць зізнався, що скоро стане… дідусем.

Не вірю в це. Моя дівчинка вагітна — розповів про величезне щастя гуру кулінарного мистецтва.

В короткому відеоролику, яке Хіменес-Браво доповнив цим дописом — помітна процедура УЗД, яку виконують лікарі. На екрані не зрозуміло, хто саме народиться в Ектора. Але вже в наступному кадрі зʼявляється… кудлата собачка шеф-кухаря на імʼя Лупіта і все встає на свої місця.

Вагітною виявилась не таємнича донька кулінара, а його пухнаста домашня улюблениця. І невдовзі щасливий Ектор Хіменес-Браво чекає на поповнення. В його маленькій родині народяться цуценята.

Відео зворушило численних прихильників зірки телешоу “МастерШеф”. Багато хто почав вітати майбутнього дідуся із поповненням. Серед привітальних повідомлень у коментарях можна побачити і допис Володимира Ярославського:

Клас! Мої вітання! – написав він.

Інші ж користувачі побажали собачці легких пологів та нагадали пану Ектору, що вже зараз можна готувати пелюшки із дитячою колискою. Деякі з прихильників шеф-кухаря зазначили, що дуже чекають на гендер-паті, а хтось жартома написав:

Ектор, ви – збоченець (жартую)!

Чи влаштує Хіменес-Браво гендер-паті за порадою своїх підписників – наразі невідомо. Також суддя “МастерШефу” не повідомив, скільки цуценяток народиться в його улюблениці Лупіти. Нерозгаданою залишилась і ще одна інтрига: хто ж насправді батько цуценят собачки і чи буде він приймати участь у вихованні нащадків.

Нові статті

Схожі статті

“А ще, я йду”: телеведуча 1+1 Наталія Островська зізналась, що йде з екранів та назвала реальну причину

Ведуча ТСН Наталія Островська приголомшила новиною, що найближчим часом її не буде на екрані та розсекретила причину. Подробиці особистого життя.

“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?

З макіяжем і манікюром: дружина Віктора Павліка показала свою 87-річну тітку, яка ще старша за Аду Роговцеву

Катерина Репяхова разом з сином Михасиком перебуває в Ізраїлі на відпочинку та нещодавно навідала своїх родичів: елегантні жіночки, серед яких тітка та свекруха сестри - як виглядають?

Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.