“Я в ідеальній вазі!”: 45-річна королева ночі Оля Полякова показала свої кілограми і соковиті форми (ФОТО)

Оля Полякова похизувалась своїми пишними формами перед прихильниками та розсекретила реальну вагу: як співачці вдається підтримувати свою фігуру?

Оля Полякова, відома українська співачка, нещодавно розкрила деталі свого фізичного стану, вражаючи прихильників відвертістю та відкритістю. Артистка поділилася своїми досягненнями у спорті та подробицями щодо своєї поточної ваги.

За словами Полякової, її висота становить 180 см, що, безумовно, впливає на її ідеали щодо фізичної форми. Вона стверджує, що наразі перебуває у своїй ідеальній вазі, враховуючи ці параметри. У своєму профілі в Instagram співачка показала результати з ваги, повідомивши своїм шанувальникам, що її поточний ваговий показник становить 66,6 кілограма.

“Розкішна цифра! Я в ідеальній вазі для свого зросту! 180 см!” – поділилася вона своїми враженнями.

Оля Полякова розсекретила свою реальну вагу та показала фігуру. Фото з Instagram @polyalovamusic
Оля Полякова розсекретила свою реальну вагу та показала фігуру. Фото з Instagram @polyalovamusic

Окрім цього, Оля розповіла про свої досягнення у спорті, особливо наголосивши на вражаючій здатності скидати вагу. Лише за один тиждень вона втратила 4 кілограми, що свідчить про високий рівень самодисципліни та наполегливості. Артистка відмітно покращила свою фізичну форму і гордо поділилася своїми успіхами.

“Хочу вам похизуватися своєю новою формою, своєю фігурою. Скажу відверто, що я схудла і підтягла свої м’язи завдяки важким тренуванням і великому завзяттю”, – додала співачка.

Оля Полякова відома своїм енергійними виступами та яскравим образом, а її відвертість у питаннях особистого фізичного стану лише підсилює її популярність серед прихильників, які цінують її щирість та відкритість.

Оля Полякова розсекретила свою реальну вагу та показала фігуру. Фото з Instagram @polyalovamusic
Оля Полякова розсекретила свою реальну вагу та показала фігуру. Фото з Instagram @polyalovamusic

Варто зазначити, що Полякова отримала велику похвалу від своїх шанувальників за її струнку фігуру. Вони висловлювали своє захоплення, називаючи її “красоткою”, “прикладом для всіх жінок”, “нашою зіронькою”. Її зовнішній вигляд отримав найпозитивніші оцінки, з коментарями про те, що вона виглядає просто чудово і її фігура – просто космос!

Нові статті

Схожі статті

Рідний брат Тіни Кароль одружився з сестрою відомої української актриси: у них народилася донечка (ФОТО)

Тіна Кароль та Ірма Вітовська є родичками, і це все через те, що брат співачки одружений із сестрою акторки - що відомо про подружжя, яке має донечку?

“Увага! Туристи відпочивають”: 10 літніх фото, які піднімуть вам настрій – хто впізнав себе?

Літо – чудова можливість не тільки гарно відпочити біля води та на пляжі. Тепла погода створює простір для креативу і гумористичних світлин для родинного альбому. Дивіться добірку фото з пляжів/

“А ще, я йду”: телеведуча 1+1 Наталія Островська зізналась, що йде з екранів та назвала реальну причину

Ведуча ТСН Наталія Островська приголомшила новиною, що найближчим часом її не буде на екрані та розсекретила причину. Подробиці особистого життя.

“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?